Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feljelentett egy orvos hivatal...

Feljelentett egy orvos hivatalból mi a teendő?

Figyelt kérdés
Na sziasztok úgy hallottam hogy feljelentett egy orvos hivatalból mert állítólag megvertem valakit. A történet úgy indult hogy jöttem fel horgászatból és egy ismerősöm nekem támadt, de én elfutottam előle hazajöttem és kész. másnap mondja haverom hogy a srácot nagyon megverték és engem mondott az orvosnak mint elkövetőt. Hajnal 1-2 óra volt senki nem látta hogy elfutok előle ahogy azt se hogy rám támad hogy bizonyítsam az igazam? a másik meg hogy mennyi idő múlva fognak engem megkeresni ha valóban feljelentett? 4 vagy 5 napja történt a dolog.

2017. júl. 10. 11:11
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Akkor ijesztgetés az egész nagyon úgy fest. Köszönöm a segítséget. Ha esetleg mégis a rendőrségre kerül a dolog és engem mond ott akkor elmondom hogy mi történt elfutottam előle bevolt rugva stb csak nemitélnek el egy ilyen sztori miatt ugye?
2017. júl. 10. 13:42
 12/31 anonim ***** válasza:
Az orvos nem úgy adja le a jelentés, hogy a XY nevű páciens a pl. Kovács Pistát tartja az elkövetőnek. Nem név szerint adja le. Az orvos nem hatóság. Marhára nem érdekli az orvost név szerint az elkövető, de nem is érdekelheti, mert az már nem Rá tartozik. Az elkövető neve, ha elmondta neki, egy dolog, kb annyira érdekelte az orvos, mikor az idős néni bemegy és az unokáiról mesél neki kérdezés nélkül. Persze megkérdezi az orvos hogyan történt, de nem úgy, mint egy rendőr, vagy bíró. Akkor az orvos leírja a jelentésbe, hogy a páciens elmondta, hogy ismerőse tettlegesen bántalmazta, aztán az orvosi rész. kb, ennyi. Az más tészta, hogy súlyosabb eseteknél, mikor komoly bírósági perek lesznek pl, egy bántalmazásból, csonkítás, mérgezés, vagy gyilkossági úgy lesz a végén, mert bele hal, hiába jut el orvoshoz, stb, akkor beidézhetik tanúnak az orvost, de az már egy egész más téma.
2017. júl. 10. 14:48
 13/31 anonim ***** válasza:
0%
Hát neki van egy orvosi látlelete, Neked csak egy állítás amit senki sem látott. AZ sem lesz jó pont, hogy állításod szerint Ő támadott meg Téged, de Neki lettek sérülései? Úgy,hogy orvoshoz ment vele? Neki több a bizonyítéka. Jó nagy mínuszból indulsz. Szerintem ezt egy bíró nem fogja bevenni Neked, de nyilván ezt a GYK nem lehet megítélni. Sok mindentől függ a bizonyítás. Az, hogy mit kaphatsz az is, ha mégis kiderülne. Nem mindegy milyen sérül és, 8 napon túl gyógyult e, lesz e szövődmény, van e már ilyen tetted aminek nyoma van a bíróságon. Ha te voltál, jobb lenne ha nem mosdatnád Magad, hanem bevallanád. Amúgy régebben úgy volt, hogy aznap vagy másnap kimennek már a rendőrök és bevitték kihallgatásra az illetőt. Gondolom ez az eset súlyától is függ.
2017. júl. 10. 14:57
 14/31 kovpet ***** válasza:
83%

"hogy bizonyítsam az igazam"

Sehogy, nem az ártatlanságot kell bizonyítani, hanem a bűnösséget.

2017. júl. 10. 15:03
 15/31 A kérdező kommentje:
Hát de neki van egy látlelete az egy dolog az azt bizonyítja hogy milyen sérülések érték nem azt hogy ki volt. elverték jó sajnálom is de nemfoghatja rám. azért hogy ő aztmondja én voltam egy dolog megmutatja a látleletet hogy mi lett vele az is egy másik dolog de nem arra bizonyíték hogy én voltam. és mért vallanék be oylat amit el sem követtem? bűnbakot akar belőlem csinálni ennyi az egész
2017. júl. 10. 15:55
 16/31 A kérdező kommentje:
meg még annyi hogy ott a kezében a látlelet oké de azmellé neki is csak annyi van mint nekem hogy aztmondja én voltam.. látleletet énis tudok vetetni ha elvernek attól még nem bizonyíték senki ellen sem. tanú kéne vagy kézzel fogható bizonyíték ellenem nem?
2017. júl. 10. 16:09
 17/31 anonim ***** válasza:

Itt írtad le, egy nyilvános fórumon, hogy Neked támad. Szerinted a bíró azt vélelmezi, hogy Te állva, mint egy fadarab tűrted. Azért a látleleteket sem laikusok nézegetik ám. Ez olyan, mikor bemegy a nő az SBO-ra, mert a férje megverte és jön a duma,hogy neki mentem az ajtófélfának, leestem a lépcsőn véletlenül. Nincs az az orvos aki ezt a dumát beveszi, (hidd el tudom munka kapcsán), csak nem jelenti hivatalból, úgy csinál mint aki elhiszi, mert a rendőrség a családon belüli erőszakkal sokat nem csinál, és mikor hazaengedi még többet kapna a nő, mert nem hazudott a dokinak, látlelet lett. Azonban ha annyira súlyos jelentik azt is. Volt olyan esetünk, sajnos nem is egy az évek alatt, hogy műnchausen szindróma, (ez nem csak filmeken van) a nő a saját gyerekét betegítette direkt, közben horda orvoshoz. Az orvos gyanakodott hónapokig, nem akarta jelenteni ha nem muszáj, mert ha Téved? Muszáj volt jelenteni. Az egyiktől elvették a gyereket. Utána meg a gyámügyest fenyegette Anyuka stb. , volt még abból sok dolog, de nem ide tartozik. Gyereknél simán jelentik ha bántalmazás gyanú. A lényeg az az orvos tudja azt mitől volt, ha mást is mondd, vagy úgy néz ki beveszi a dumát.

Nyilván nem sok bizonyíték van Nálatok, mert tanú nincs. Sokat számít ki a bíró stb. Nekik már olyan rutinjuk van, kiszedi belőled ha hazudsz. Amúgy már csak az amit leírtál, nem kerek.

2017. júl. 10. 20:35
 18/31 A kérdező kommentje:
hát jólvan ha elhiszitek ha nem így történt. de átfutottam egy múzeum parkolóján is miközben jött utánam biciklivel ha úgyvan kikéretem a kameraképeket azon is látszani fog hogy menekülök előle és kerget.. másik eset amióta nemfoglalkozok vele meg hogy a nyílt utcán jött rám a házából boxerban és a szomszédja kocsija körül kergetőztünk hogy netudjon megütni stb ha kell aztis becibálom és elmondatom vele hogy látta nemfogom elvinni más helyett a balhét. nehogymár egy részeges alak miatt az én nevem mellé tegyenek egy ilyet.
2017. júl. 10. 21:02
 19/31 A kérdező kommentje:
meg ha figyelmesen elolvasod nem állva és tűrve mint egy fadarab... hanem elmenekültem
2017. júl. 10. 21:08
 20/31 anonim ***** válasza:
Azért ezzel a két hozzászólással sokat tettél a dolgokhoz. Ugye ugye jönnek elő szépen sorban a bizonyítékok, most melletted. :)
2017. júl. 10. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!