Feljelentett egy orvos hivatalból mi a teendő?
"hogy bizonyítsam az igazam"
Sehogy, nem az ártatlanságot kell bizonyítani, hanem a bűnösséget.
Itt írtad le, egy nyilvános fórumon, hogy Neked támad. Szerinted a bíró azt vélelmezi, hogy Te állva, mint egy fadarab tűrted. Azért a látleleteket sem laikusok nézegetik ám. Ez olyan, mikor bemegy a nő az SBO-ra, mert a férje megverte és jön a duma,hogy neki mentem az ajtófélfának, leestem a lépcsőn véletlenül. Nincs az az orvos aki ezt a dumát beveszi, (hidd el tudom munka kapcsán), csak nem jelenti hivatalból, úgy csinál mint aki elhiszi, mert a rendőrség a családon belüli erőszakkal sokat nem csinál, és mikor hazaengedi még többet kapna a nő, mert nem hazudott a dokinak, látlelet lett. Azonban ha annyira súlyos jelentik azt is. Volt olyan esetünk, sajnos nem is egy az évek alatt, hogy műnchausen szindróma, (ez nem csak filmeken van) a nő a saját gyerekét betegítette direkt, közben horda orvoshoz. Az orvos gyanakodott hónapokig, nem akarta jelenteni ha nem muszáj, mert ha Téved? Muszáj volt jelenteni. Az egyiktől elvették a gyereket. Utána meg a gyámügyest fenyegette Anyuka stb. , volt még abból sok dolog, de nem ide tartozik. Gyereknél simán jelentik ha bántalmazás gyanú. A lényeg az az orvos tudja azt mitől volt, ha mást is mondd, vagy úgy néz ki beveszi a dumát.
Nyilván nem sok bizonyíték van Nálatok, mert tanú nincs. Sokat számít ki a bíró stb. Nekik már olyan rutinjuk van, kiszedi belőled ha hazudsz. Amúgy már csak az amit leírtál, nem kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!