Melyik rendvédelmi munkát ajánlanátok és miért? (részletek lent)
Nagyon érdekel ez a téma, az már biztos, hogy rendőr szeretnék lenni, de tanácstalan vagyok, mert nem tudom, hogy pontosan milyen...
Érdekelne, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy (nőként) nyomozóként, börtönőrként, vagy járőrként tudnék jobban elhelyezkedni. Van aki azt tanácsolta, hogy a nyomozói munka lehet talán a legmegfelelőbb, de abból is van gazdasági, bűnügyi stb... Érdekelne, hogy mások mit gondolnak erről. Nyilván azok tudnának a igazán segíteni akik otthon vannak a témában és ismerik a rendőri hivatást de minden válaszért hálás lennék. :) Előre is köszönöm szépen.
Igazad van. Nyilván nem Te tehetsz róla, hogy olyan rezsimbe születtél, ahol a nagyokosok porontyai drága bársonyba csomagolt, agyonfizetett ügyészek lesznek, a tisztességes emberkék meg csak úgy tudnak boldogulni, ha berukkolnak vmelyik erőszakszervezethez.
Ne haragudj!
15-ös!Saját tapasztalat? Én a rendőrségben látok több lehetőséget. De nem vagyok még sem rendőr, sem börtönőr.
A 14-es választ nem értem egyáltalán, megköszönném ha bővebben kifejtenéd.
Akkor te mint, rendőr azt tanácsolnád, hogy ne legyek az?
Megmondom őszintén én szívem szerint nyomozó szeretnék lenni, de gondolom sok a jelentkező és keveset vesznek fel. :(
A büntetésvégrehajtás már nem vonz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!