Teljesen kezdő kommandósként rendvédelmi szervnél már megszerzett felsőfokú diplomával (osztatlan képzés, egyetemi) lehet tiszti rendfokozatom?
Már meglévő diplomával lehúzok 2-3 évet tiszthelyettesi rendfokozattal, operatív területen egy rendvédelmi szervnél (1. évet folyamatban lévő tanulmánnyal), ezt követően jelentkeznék valamelyik rendvédelmi szerv bevetési/műveleti osztályához "kommandósnak", úgy lehetne tiszti rendfokozatom? Ez igazából a fizetést befolyásolná, nyilván nem a beosztást. Ezt azért is írtam le, mert szeretném elkerülni a félreértéseket, nem szeretnék egyből vezető lenni, szép is lenne szakmai tapasztalat nélkül... A fizetés miatt érdekelne.
Még arra gondoltam, hogy a már meglévő diplomám mellé a következő két évben elvégezném a rendészeti vezetői MSc szakot, talán többet ad a latba.
Egyébként 1 éve vagyok egy rendvédelmi szervnél, most januárban adták át a diplomámat. 15 éve foglalkozom küzdősportokkal, ökölvívás, birkózás (ezeket versenyszerűen is űztem), savate, nemrég elkezdtem a bjj-t is. Önvédelmet a "kiképzésnél" tanultam, nyilván. Még kb. 1-2 évet szeretnék lehúzni ezen a területen, mert ugyan tetszik, de már nagyon régóta kommandós szerettem volna lenni.
KAMU!
Ha valóban ott melózol,akkol miért nem a felettesed vagy a személyzetist kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!