Melyik rendvédelmi munkát ajánlanátok és miért? (részletek lent)
Nagyon érdekel ez a téma, az már biztos, hogy rendőr szeretnék lenni, de tanácstalan vagyok, mert nem tudom, hogy pontosan milyen...
Érdekelne, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy (nőként) nyomozóként, börtönőrként, vagy járőrként tudnék jobban elhelyezkedni. Van aki azt tanácsolta, hogy a nyomozói munka lehet talán a legmegfelelőbb, de abból is van gazdasági, bűnügyi stb... Érdekelne, hogy mások mit gondolnak erről. Nyilván azok tudnának a igazán segíteni akik otthon vannak a témában és ismerik a rendőri hivatást de minden válaszért hálás lennék. :) Előre is köszönöm szépen.
Ha rendőr szeretnél lenni, akkor börtönőr nem lehetsz, és ez fordítva is igaz.
Az sem mindegy hogy az első rendfokozatodba történő kinevezésed őrmester, vagy hadnagy lesz.
A rendőrségi beosztások és feladatok közül a frissen kinevezettek később általában ott kötnek ki, ahol képességeik szerint amiben a legügyesebbek és a legjobbak.
Ha tiszthelyettesi képesítésed lesz, nyilván nem lesz belőled rendőrségi szóvivő, hiába szeretnél az lenni.
Vagyis már a tanulmányi időd alatt kialakulhat a készséged az egyes szolgálati ágak felé.
Köszönöm szépen.
Amit a börtönőrségről írtál arról fogalmam sem volt, de most már tudom. A többi információ is hasznos, köszönöm.
Na ennyire nem alacsony a szinvonal, vagy ha alkalmatlanok akkor kibuknak ugyis.
Egy jo kezdes a rendori palya iranyaba, rendszeren belul levo jobban megismeri a dolgokat.
Azt csinalja a hatarvadasz amit a tobbi keszenletis rendor, tobbnyire csapateros tevekenysegeket,leveri a tuntetoket, huliganokat ha szrakodnak.
Köszönöm. Azt azért gondoltam, hogy nem akárki lehet határvadász... A munkájuk elvégzéséhez biztos kell a jó fizikai erőnlét.
Utána olvastam egy kicsit, nem lehet annyira rossz. :) főleg kezdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!