Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tudok ilyen esetben...

Mit tudok ilyen esetben tenni? Többi lent!

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és van egy 12 éves ismerősöm. (Lány)

Rengeteget beszélgetünk mindennapi dolgokról.. nemrég többet érzett irántam mint némi haver vagy barát, ami számomra kissé fura, tekintve az életkort.

A probléma nem is ezzel van, hanem azzal, hogy kiderült pár napja róla, hogy egy internetes barátja (1 évvel ezelőtt) arra kérte, hogy vetkőzzön le előtte skypeon keresztül és mutogassa magát, magyarán.

Ő ezt meg is tette. Onnantól viszont egyre többen szálltak rá és zsarolták a videó internetre való feltöltésével. Így még több kép és videó született.

Utóbb említették, hogyha többet akarok megtudni, akkor nézzek fel a Dark Web -re.

Torch keresőmotoron keresztül név szerint rákerestem.

Egy pedo oldalra irányított a kereső, ahol csak regisztráció után lehetett látni az "anyagot"/posztot.

Teljes terjedelemben ismerősöm volt a posztban, videók hada és képek százai.

Egyes képekből kitudta szedni, hogy melyik srác kérte erre skypeon keresztül. Letiltotta skypeon és facebookon egyaránt. Ám mai nap is zsarolták ezzel és még több kép került elő.

A rendőrséghez nem akar fordulni, mert fél hogy az anyja és apja rájön, megtudja. Illetve az ismerősei.

Magam részéről is félek, mivel nagykorú vagyok és felnéztem arra a weboldalra.

Mit tegyek? Mit kéne tennem? Nekem is bajom lehet emiatt belőle? Segítsetek kérlek... teljesen kivagyok idegileg.

2017. márc. 19. 16:24
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Dark Weben tartózkodni nem illegális, onnan lementeni illegális vagy vásárolni. - tudtommal.
2017. márc. 20. 09:37
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Jelents fel az oldalt, te nem mész börtönbe, viszont akik zsarolják a kislányt és felteszik a videókat, azok remélem igen. Ne legyél ekkora befogom a fülem gyökér.
2017. márc. 20. 11:08
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, úgy van közöd hozzá, hogy talán ez a lány az ismerősöd, és ráadásul még tudsz erről az esetről is! A kislány bízott benned, ezért mondta el, ne hagyd cserben őt!
2017. márc. 20. 15:53
 34/40 anonim ***** válasza:
dark web ide komám vagy oda itt kell szolni az oldal üzemeltetőjének és septíben le kapcsolni a kérdés feltevőjét. azt baszhatod a torod is.
2017. márc. 20. 20:44
 35/40 anonim ***** válasza:
0%
igen és még annyit tennék hozzá hogy ez bűnsegéd és részesség.
2017. márc. 20. 20:45
 36/40 A kérdező kommentje:

# 34/35

Kedves válaszoló!

A Dark Weben bárki (büntetés nélkül) járhat, akár érdeklődő akár valamit keres.

Ha a Dark Webről tartalmat letölt, forgalomba hoz - vagy tartalmat tölt fel, esetleg kereskedik az oldalon található tárgyakkal vagy más illegális tárggyal, na az a büntetendő.

Máskor pedig a kötekedő, provokáló válaszodat tartsd inkább magadban, ha már értelmes választ (a kérdésre választ) nem tudsz adni. -.-

2017. márc. 21. 09:24
 37/40 A kérdező kommentje:

Másrészről pedig mindenkinek saját maga joga, hogy miből mit hoz ki, milyen témában mit fog tenni. Ehhez se Te se senkinek nem kell hozzájárulnia.

Nem azt mondtam, hogy elfogom nézni, hogy továbbra is ilyenek legyenek, szimpla tanácsot kértem! (Okostojáskám)

Harmadrészt pedig 1 éve történt! - Napjainkban már nem történik. Olvass és értelmezz.

2017. márc. 21. 09:27
 38/40 anonim válasza:
Kérdező, nyugtasd meg a lányt, és mondd meg neki, hogy ne engedjen semmiféle zsarolásnak!
2017. márc. 22. 12:47
 39/40 anonim válasza:
Kiiktatták a kérdezőt? Nem lehet neki írni.
2017. márc. 22. 18:42
 40/40 anonim ***** válasza:
#39, Gondolom igen...
2017. márc. 22. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!