A rendőrök miért azokkal kötekednek, nagyképűsködnek akik védtelenek, nem számítanak kihívásnak?
Hány olyat láttam hogy szívatták az átlag embereket, igazoltatásnál stb. Bezzeg amikor két sportosabb cigány kicsit jobb kedvében piásan kiabál, a csajokat molesztálják, olyankor sarkon fordulnak és elmennek más irányba.
Igaz nem vagyok cigány, de jó fizikumom van, elnézve a mai követelményeket, hogy akármilyen hízóból rendőr lehet elég szomorú. 2-3 ütésből leülne a legtöbbje.
Bele sem gondolok abba hogy akarnak ezek rendet, ha se sportra nem járnak, semmi.
Bokszra 15 éves koromtól járok a mai napig, és 17 évesen kezdtem a kondit hogy még nagyobb is legyek. Szóval a hozzám hasonlókkal kezdjenek.
24F
Én sem azt mondtam hogy mindenki elhagyja magát, mert közterületesből is van egy kondis ahol én lakom, na ők kísérgetik a liliputi jegyellenőröket, másképp összeverik azokat is.
És egy kulturált ország kulturált társadalmában a "liliputi" jegyellenőrének miért is kéne kigyúrt bokszolónak lennie?!
Mert akkor ennyi erővel a buszvezető, meg a bolti pénztáros is legyen Chuck Norris, mert azokra is rátámadhatnak. Járművezetőket nem ritkán meg is verik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!