Ha csendes, szótlan, visszahúzódó vagyok, nem vesznek fel rendőrnek?
Figyelt kérdés
Nem erősségem a visszabeszélés.Nem nagyon rákiabálni valakire,a hangom is elég gyenge meg halk.Visszaszólni nem nagyon tudok,ha beszólnak.Én inkább az a Jason tipus vagyok.2016. dec. 20. 22:28
1/11 anonim válasza:
Akkor mégis mit akarsz te rendőrnek menni?
Persze értem miert, egyet is ertek veled mert tudom mire gondolsz de térj eszhez kérlek.
Ne rontsd el az életedet egy ilyen álommal.
2/11 A kérdező kommentje:
Miért,a rendőrnek az a dolga,hogy kiabáljon az emberekkel?
2016. dec. 20. 23:38
3/11 anonim válasza:
Nem de szükség van egy hatarozott jellemre, fellépesre adott helyzetekben
4/11 Molyember válasza:
Irodai alkalmazott még lehetsz.
5/11 anonim válasza:
Nem kell kiabáljon, de ha nem vagy erre képes hogyha a szemedbe röhög 3 17 éves kölyök akkor mit csinálsz? Szépen elsomvordálsz?
6/11 anonim válasza:
Az a lényeg hogy büntetéseket osztogass, és vegzáld a népet.
Főleg a szerencsétlen 80 ezres bérrabszolgákat.
7/11 anonim válasza:
pszichológián valszeg kibuknál, amúgy nálunk van pár olyan, akik nem a nagy hangjukról híresek, és még hülyék is, és ott vannak. :D mondjuk én se szeretek ordibálni, nem is kell sztem, nem ezzel kell kivívni a tiszteletet, fel lehet lépni szótlanul is sztem úgy, h tudják, h ki az, akinek hatalma van felettük, de a fellépéseden, meg testalkatodon dolgozni kell, h fullos legyen. :)
8/11 anonim válasza:
Én is alapvetően csendes típus vagyok és konfliktuskerülő, de ha szükség van rá, akkor igenis tudok hangos és határozott lenni. Nem mindegy, h milyen területen fogsz dolgozni, valahol elengedhetetlen a határozott fellépés, máshol kb. kapcsolatba se kerülsz az állampolgárokkal.
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem simán csak nincs hangom.Alapból halk és vékony.Nem tudom felemelni,nem tudok kiabálni.Ha szól a tévé,a papámmal sem tudok kommunikálni,mert nem tudok olyan hangerőt elérni,hogy meghallja..
2016. dec. 23. 13:29
10/11 anonim válasza:
Amúgy emiatt nem fognak kiszórni felvételin, jó pár ilyen rendőrt ismerek (persze főként lányok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!