Honvédségtől határvadásznak?
Figyelt kérdés
1 hete meg volt az alapkiképzésem. Kikerültem alakulathoz. Bizonyos okokból szeretnék határvadász lenni. Működhet ez áthelyezéssel, vagy leszerelés után kezdhetek a következő kiképzésen? Mert 1 évig érvényes orvosim van és pszichológia amit kecskeméten állítottak ki júliusba.2016. dec. 17. 20:05
1/20 anonim válasza:
Mi áll a szerződésedben? Van határidő mennyi ideig kell katonáskodnod?
2/20 anonim válasza:
Szerződéses vagy. Ha lejárt a szerződésed előtted a lehetőség. addig esélytelen vagy.
3/20 A kérdező kommentje:
Még 4 hónapig próbaidő. Ezalatt azonnali hatállyal bonhatom a szerződés szerint indok nélkül.
2016. dec. 18. 11:12
4/20 anonim válasza:
Akkor viszont van esélyed, mondjuk elméletileg van lehetőség "áthelyezésre" is,azonban ennek hossza miatt vége a próbaidőnek és buktad a lehetőséget.
5/20 A kérdező kommentje:
Értem. Remélem a leszerlésem is lezajlik aránylag gyorsan. Kiképzésen reggel beadták az unalmast és du. már ott sem voltak.
2016. dec. 18. 13:31
6/20 anonim válasza:
Megfelelsz a határvadász követelményeknek?
Az orvosi meg a psziho más mint a katonáknál. Mellesleg van érettségid?
7/20 anonim válasza:
valószínűsítem, h vissza kell fizetned vmennyit, de nem tudom, h nálatok hogy zajlik. Miért akarsz váltani, ha nem titok?
8/20 anonim válasza:
Maradj a katonaságnál, ők 400 körül keresnek, a határvadászok fizetése 150ezer.
9/20 anonim válasza:
az azért vicces lenne, ha 400 körül keresnének a katonák, amikor érettségi se kell oda. :D akik ezt írják, azok hülyének nézik az átlagembert, vagy maguk ilyen hülyék? nem gondolod, h a rendőrök, tűzoltók akkor mennének inkább katonának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!