Határvadásznak lehet tetkója?
DE hát szerintem, az a nagyobb probléma, ha már kötelékben akarna tetováltatni!
Mert, ha valaki esetleg fiatalon, meggondolatlanul tetováltat, az más, mint egy hivatással, stabil világnézettel rendelkező ember.
Márpedig, biztos vagyok benne, hogy pszichológiailag alkalmatlan a határvédelmi vagy más hasonló feladatra egy tetoválást bármilyen "meggondolásból" magára tetető ember.
Eleve a tetoválás természetéből fakadóan.
7-es,te hülye vagy!15 évesen tetováltattam,gyerek fejjel.Hiába bántam meg,attól még rajtam van.
Ja,rendőr vagyok.
18.21.
Névtelenül bárki bármit mondhat. 15-évesen tetoválást is, rendőrséget is.
A véleményem fenntartom.
Ritka egy csőlátású ember vagy. Igazából most leírtad hogy akinek tetoválása van az jó ember nem lehet. Ha a tetovált orvos, vagy a tetovált tűzoltó éppen a családodon akar segíteni, remélem szólsz neki hogy ne segítsen, hiszen tetoválása van, úgy sem lehet jó abban amit csinál.
Ez durván legalja hozzászólás. Általába ilyen hozzászólást az anyakedvence kisfiúktól meg a kislányoktól szoktam látni akik 30 évesen még otthon laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!