Mennyi idő kell, hogy fel tudjak készülni a Rendőrség fizikai felvételijére?
Figyelt kérdés
Februárban lesz egy éve, hogy judozok aktívan és előtte egy hónapig jártam kondizni.2016. okt. 25. 12:31
1/7 anonim válasza:
Nekem 3 hét volt,a futás miatt.
A többi gyakorlatot amúgy is csinálom évek óta.
2/7 anonim válasza:
Nem a fizikai része a fontos, hanem a pszichológia része. Cseszheted a jó fizikai felvételi eredményt, ha elhúznak a pszichológiain, legtöbb embert ezen hasaltatnak el direkt.
3/7 anonim válasza:
A pszichológia semmi.D-s teszt,logikai tesztek,a végén 480 kérdés.
4/7 anonim válasza:
Csak éppen a vizsgáztatóktól függ átenged-e vagy nem. Nem az írásbeli részén szokták meghúzni az embereket, az elbeszélgetéseken van az, hogyha nem tetszik az arcod nekik nem engednek át.
5/7 anonim válasza:
Megnézed az életkorodhoz lévő követelményeket aztán szépen neki kezdesz. Aztán tudni fogod,mennyi idő fog kelleni,hogy megfeleljél. Lehet most kapásból simán megcsinálnál mindent.Tapasztalatból írom,hogy abszolút nem vészes kategória
6/7 A kérdező kommentje:
Ezzel én is egyetértek, hogy nem vészes, de nem sportoltam egész életemben. Amióta elhatároztam, hogy ezt akarom csinálni azóta minnél többet igyekszek beleadni, de nem tudom, hogy időben kezdtem-e el.
2016. okt. 28. 09:13
7/7 anonim válasza:
hát már ne haragudj, de ne így állj már hozzá, egy rendőr nem ilyen kis béna, úgy állj hozzá, h meglesz minden, meg milyen sportember vagy te ilyen hozzáállással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!