Illegális regisztráció az e-mail címemről? Az e-mail jelenleg is aktív, semmi szokatlant nem észleltem.
Tanúként meghallgatnak hogy te erről nem is tudtál semmit míg ők erre fel nem hívták a figyelmed.
Kb ennyi.
"de én is elő vagyok véve"
Miért, szerinted nem így kellene? A rendőrök minden második nyomot vizsgálják csak meg?
Nyugi, ha nincs hozzá közöd (vagy nem lehet ezt bizonyítani), akkor nem lesz bajod.
Más kérdés, hogy "email címről" regisztrálni furcsa, IP-t szoktak nézni elsősorban. Gondolom, volt visszaigazoló email és amiatt. Akkor viszont felvetődik a kérdés, hogy vajon hogy olvasta el a visszaigazolót az a személy, aki regisztrált? A tied volt a cím 3 éve egyáltalán? Más tudhatta vagy kitalálhatta a jelszavad?
A baj az, hogy 3 év nagy idő, a szolgáltatók nem hiszem, hogy megőrzik a logokat ennyi időre visszamenőleg. Mondjuk ez nem a te gondod persze, hanem a rendőrség bizonyítását nehezíti, de gondolom, te is akarsz segíteni elkapni a tagot, aki miatt most szívsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!