Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendészetin muszáj bejárnom...

Rendészetin muszáj bejárnom önvédelemre?

Figyelt kérdés
Most megyek 9.-be rendészetire, és szeretném kérdezni hogy kötelező az önvédelem ? Mert én küzdősportolok.

2016. aug. 29. 08:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia én most megyek 10.-be rendészetin.

Természetesen kötelező de azt órán megtanítják és ha figyelmesen végigcsinálod amit mondanak akkor minden rendben lesz.

Bármi kérdésed van felteheted nekem. :)

2016. aug. 30. 01:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Pont ezért.

Mert tizenéves létedre itt vered a nyálad, hogy király csávó vagy, és húzod ki magad a kötelezettségek alól.

Más is volt rendész és más is küzdősportolt mellette, nehogy azt hidd már, hogy ettől olyan nagy császár vagy.

Én 8 évig birkóztam, mellette rendész voltam. Csak tudod mi még nem azért mentünk R-esnek, mert minden máshoz hülyék voltunk, mint ahogy a te korosztályod csinálja és élveztük az órákat még akkor is, amikor már második éve még mindig csak esni tanultunk. Én általában a többieknek segítettem. Meg lehet oldani így is.

Vissza kéne venni az arcodból, mert nem nagyon van mire flegmázni...még semmi különlegeset nem tettél le az az asztalra, hogy neked kiváltságok járjanak. Nem ártana elgondolkozni magadon...

2016. aug. 30. 19:50
 13/13 anonim válasza:

Igen,be kell menni önvédelemre.

9.-esként sokat ne várj, a küzdősportodból nem fogsz megtanulni olyat dolgokat,technikákat ami kimondottan rendvédelemben elhelyezkedőknek van. Ahogy haladsz felfelé lesznek elvezető, ártalmatlanító és kényszerítő technikák is,bilincs használata stb,nekünk ez már tavalyi évben volt.

Menj be,veszteni nem veszthetsz vele,és megúszod az igazolatlant is.

11.oszt/Rendészet

2016. okt. 8. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!