Névtelenül lehet följelentést tenni a rendőrségen a szómszéd ellen hogy tört windows-t használ?
"Kitolás azokkal, akik megveszik a Windows-t"
Aki a vindózért pénzt ad, sikeres nem lesz soha az életben.
és honnan tudod?
de mindegy is: halállal büntetném a spionkodást.
Köszönöm, kedves Feri! Felnyitottad a szemem! Eredeti Windowsom van, pénzért vettem és tényleg nem vagyok sikeres! Csak eddig nem tudtam miért.
Ezek szerint a "szomszéd" velem tolt ki. Nem baj, nem haragszom, sőt megbocsájtok neki! Nem kell feljelenteni!
Egyébként valószínűleg a helyén kezelnék a névtelen feljelentésedet. Le se...
A rendőrség nem foglalkozik ilyen ügyekkel. Az ASVA már igen, de ők inkább céges ügyekkel foglalkoznak. Ez túl kis tétel... Az ASVA kérheti a rendőrség segítségét házkutatáshoz.
De magánszemélyeket nem fognak ők sem zargatni, kivéve, ha netán arról is tudomásod van, hogy illegális másolatokat árusít a szomszédod nagy tételben (ez a mai torrentes világban már elég elképzelhetetlen, ki venné meg tőle...?).
Mellesleg ha bajod van a szomszéddal, miért nem mondod a szemébe. Tegyük fel, hogy netán az illetékes hatóság foglalkozik az üggyel és a szomszéd fizet 100.000 ft bírságot. Ha előkerül a neved, márpedig nagyon jól fogja tudni, hogy ki mártotta be, akkor megkapod te is a jussod. Megér 100.000 ftot neked egy rossz szomszéd?
Olyan, mintha egy dedós hülyegyerek lennél. Apádat és az egész családodat már feljelentetted szexuális bántalmazásért és most nincs jobb dolgod, mint a szomszédot szekálni?
Mondjuk ő is jó nagy hülye, hogy beengedett egy ilyen alakot a házába...
Szereted? nahát ne is legyen SOHA nagyobb örömöd az életben.
Szívesen.
Ilyen csupaszív emberekkel hamar kint vagyunk a vízből. Nem tudtam mi hiányzik erről az oldalról. Így már sokkal jobb! LOL XD
"Mindig mindent bejelent. Egészen elképesztő."
Ellenkezőleg, ez lenne a normális hogy fölszámoljuk a korrupciót!
Ha a szomszédodon akarod kezdeni a korrupció felszámolását, el fog tartani egy ideig, mire végzel az egész országgal...
Nem lehet, hogy - esetleg, de meg nem engedve -önös érdek vezérel? Perben, haragban álltok?
Valamilyen szinten ismerned kell, ha tudod, hogy eredeti-e az operációs rendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!