Találtam az utcán 80 000 forintot (4 db 20ezres), leadjam a rendőrségen vagy megtarthatom?
Figyelt kérdés
Egy papírzacskóban volt, semmi más nem volt benne.2016. jún. 9. 12:10
21/24 anonim válasza:
#20:Azt nem is írtam,hogy természetes.Én hasonló esetben,ha tudom ki a tulaj,visszaadaom.Ha nem,akkor viszont elbizonytalanodnék,hogy megéri-e az egész procedúrát a dolog úgy,hogy a végén még akár "rá is fázhatok".
22/24 Andizsuzsi válasza:
A válaszadók többségének természetes. Nekem meg az a természetes, hogy vagy otthagyom, ahol van, vagy járom a tisztességes utat.
23/24 anonim válasza:
Igen,egy tökéletes világban mindenkinek ez lenne a természetes.De se a világ nem tökéletes,se az ember.
24/24 anonim válasza:
Ne légy már süsü! Belső zseb és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!