Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Záróvonal átlépésnek (trafin...

Záróvonal átlépésnek (trafin rögzítve) mekkora a büntetési tétele? Volt ahol 10,15,30 ezret olvastam. Most akkor melyik az igaz?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy ha ezekre a fix traffipaxra gondolsz (VÉDA) akkor 30.000.
2016. ápr. 18. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Záróvonal átlépésért bevonják a jogsidat.
2016. ápr. 18. 20:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Rosszúl írtam a kérdésben. :) Nem átléptem csak a bal elsőkerékkel picit rá,aztán gyorsan vissza. Igen egy Véda volt felettem. Hát akkor 30... ez van máskor figyelek. Vagy az ilyen jellegű érintésért ,higy nem az egész kocsi haladt át rajta csak minimális rész kisseb büntetés jár?
2016. ápr. 18. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:

#3ra :

KRESZ szerint a záróvonalat járművel sem átlépni, sem érinteni nem szabad, kivéve, ha mellette terelővonal van, a terelővonal felől. (KRESZ 18. § (1) bekezdés c) pontja)

A helyszíni bírság 10000 forint, csekken 20000 forint, és 2 közlekedési előéleti pontot jelent.

2016. ápr. 19. 14:48
 5/5 anonim válasza:
2016. máj. 19. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!