Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha valaki volt börtönben,...

Ha valaki volt börtönben, kijött és már mentesített a büntetett előélethez köthető jogi hátrányok alól, lehet rendőr? (sejtem a választ)

Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
62%

tökgyalu

( NA ugye, hogy nem sejtetted a választ:-) )

2016. febr. 23. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet rendőr. Se katona, se tűzoltó.
2016. febr. 23. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Hiába kap tiszta erkölcsi bizonyítványt, az okmány irodában, az adott illető. De a rendőrségi adatbázisban akkor is szerepel mint bűn tettes. Éppen ezért, nem lehet rendőr, katona, tűzoltó. Sőt még büntetés végrehajtási intézetben sem, tölthet be semmilyen állást! De nem csak rendőr, katona, és tűzoltó nem lehet, hanem személy és vagyon őr sem lehet. Mert ezen állások be töltéséhez, fedhetetlennek kell lennie.
2016. febr. 24. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Én voltam katona úgy hogy sitten voltam régen, igaz leszereltek pár hónap után pont a múltam miatt, de voltam katona!
2018. jan. 25. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!