Hogyan tudnék segíteni a rendőröknek?
"míg mi meg itthon ülünk a puha kényelmes fotelban, eszünk-iszunk bőségesen, ők meg kint a világ másik végén, épp most is dolgoznak."
Én egész nap betonoztam. Jöhetsz akár hozzánk is.
Nem mindenki ötöslottó nyertes, hogy minden napja dögléssel teljen.
# 5/5 Időpont ma 13:28
Mit nem értesz?
A Fidesz nem veszi emberszámba a rendőröket. Ahogy hatalomra kerültek kétszer is megalázták őket. Egyszer a 2006-os semmiségi tövénnyel, majd a szolgálati nyugdíj visszamenőleges hatályú ( !) eltörlésével, miközben előtte egy évvel még ők támadták az MSZP-t, amiért az felmenő rendszerben hozzá akart nyúlni a rendszerhez.
Azóta is folyamatosan rúg bele a cégbe, mert nem képesek megbocsátani, hogy a rendőrség miatt nem sikerült a hatalomátvételük 2006-ban.
Ők kényszerítik a rendőröket embertelen körülmények között, napi 14-18 órás szolgálatra a határon, ők vezettek be olyan szabályokat, hogy gyakorlatilag bármelyik rendőrt bármikor szó nélkül ki lehet rúgni.
Ismerek minimum félezer rendőrt - egyet sem tudok közülük, aki hajlandó lenne még egyszer a Fideszre szavazni, pedig 1998-ban és 2010-ben is rengeteg szavazójuk volt a rendőrök között.
Szia, én gyűjtést szerveztem nekik és levittük :) Zsaruellátót nem ajánlom, de akik kiváltak belőlük, őket igen! Írj rám, melyik városban laksz, segítek segíteni :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!