Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan tudnék segíteni a...

Hogyan tudnék segíteni a rendőröknek?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akik kint vannak a határnál, és hát hallottam, meg láttam képeket, hogy milyen körülmények között kell végezniük a munkájukat, oda vannak száműzve a semmibe, éjjel-nappal kint őrködnek, míg mi meg itthon ülünk a puha kényelmes fotelban, eszünk-iszunk bőségesen, ők meg kint a világ másik végén, épp most is dolgoznak. Szóval azon gondolkodtam, hogy hogyan lehetne segíteni nekik? Tudom, hogy egy 19 éves lányként nem sok hasznomat vennék ott, de mégis csak van valami, amivel esetleg segíteni tudnám a munkájukat? Kapnak egyáltalán eleget enni-inni? Például szívesen csinálnék szendvicseket, meg limonádét nekik, csakhát annyian vannak, egyedül nem sokra vinném, ipari mennyiségű kenyér, szalámi meg citrom kéne... Szóval valaki nem tudja mire van leginkább szükségük, mivel lehet segíteni, amire mi "hétköznapi" emberek is képesek vagyunk?
2016. ápr. 7. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

"míg mi meg itthon ülünk a puha kényelmes fotelban, eszünk-iszunk bőségesen, ők meg kint a világ másik végén, épp most is dolgoznak."

Én egész nap betonoztam. Jöhetsz akár hozzánk is.

Nem mindenki ötöslottó nyertes, hogy minden napja dögléssel teljen.

2016. ápr. 7. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Szeretnék már élőben látni ilyen idiótákat, akik az ilyesfajta kérdéseket kitalálják.
2016. ápr. 7. 20:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó, most ezt nem szó szerint értettem, képzeld én is dolgozom, és mellette még esti suliba is járok. Szóval mindent csinálok, csak nem döglődök itthon egész nap, a nemlétező nyereményemmel...
2016. ápr. 7. 20:34
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
A következő választáson nem a Fideszre szavazol. Annál nagyobb tartós segítséget egyetlen rendőrnek sem adhatsz.
2016. ápr. 7. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:
4-es miért? Mire gondolsz konkrétan?
2016. ápr. 8. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:

# 5/5 Időpont ma 13:28

Mit nem értesz?

A Fidesz nem veszi emberszámba a rendőröket. Ahogy hatalomra kerültek kétszer is megalázták őket. Egyszer a 2006-os semmiségi tövénnyel, majd a szolgálati nyugdíj visszamenőleges hatályú ( !) eltörlésével, miközben előtte egy évvel még ők támadták az MSZP-t, amiért az felmenő rendszerben hozzá akart nyúlni a rendszerhez.

Azóta is folyamatosan rúg bele a cégbe, mert nem képesek megbocsátani, hogy a rendőrség miatt nem sikerült a hatalomátvételük 2006-ban.

Ők kényszerítik a rendőröket embertelen körülmények között, napi 14-18 órás szolgálatra a határon, ők vezettek be olyan szabályokat, hogy gyakorlatilag bármelyik rendőrt bármikor szó nélkül ki lehet rúgni.

Ismerek minimum félezer rendőrt - egyet sem tudok közülük, aki hajlandó lenne még egyszer a Fideszre szavazni, pedig 1998-ban és 2010-ben is rengeteg szavazójuk volt a rendőrök között.

2016. ápr. 8. 19:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Én eddig se rájuk szavaztam!
2016. ápr. 8. 19:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia, én gyűjtést szerveztem nekik és levittük :) Zsaruellátót nem ajánlom, de akik kiváltak belőlük, őket igen! Írj rám, melyik városban laksz, segítek segíteni :)

19/L

2016. ápr. 11. 00:17
 9/10 kisspistaistván válasza:
gyorshajtással::))
2016. máj. 10. 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:
6-os 2006-ban az mszp volt kormányon. Emlékszel ők lövették ki az emberek szemét, ők lopták el a 4-es metró pénzét.....
2017. okt. 29. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!