Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ez fenyegetésnek számít?...

Ez fenyegetésnek számít? Érdemes szólni a rendőröknek?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy vigyázzak, mert agyon fog verni. És ebből az emberből ki is nézem, már volt rendőrségi ügye, sőt, valami kommandó is kiment már hozzá. Félek, nagyon félek tőle, tudja hol lakom, képes és tényleg megver. Mit tudok tenni? Gondolom a rendőrök nem foglalkoznak ilyen piti ügyekkel, max ha már vér is folyik.

És nem, nem a pasimról van szó, ez egy nálam jóval idősebb ember, 40 év körüli.

L/19

2016. febr. 7. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:

"Gondolom a rendőrök nem foglalkoznak ilyen piti ügyekkel, max ha már vér is folyik. "

De foglalkoznak. Zaklatás miatt tehetsz feljelentést.

De ne várd, hogy 24 órás őrizetet kapsz, mert akkor minden 3. ember kaphatna.

Viszont érdemes bejelenteni, mert ha a rendőrök már tudják kiről van szó, komolyabban vehetik.

Pl.: ha valaki életveszélyesen megfenyeget az zaklatás. És nem történik sok minden.

De ha a börtönből szabadult gyilkos mondja ezt, nem fogják még aludni sem hagyni....

2016. febr. 7. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:

A feljelentés az egyetlen amit tehetsz, ha nem akarod annyiban hagyni. Magától nem múlik el a dolog.

Vagy választasz nem "törvényes" eszközöket

2016. febr. 7. 20:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Azt hiszem erőszakért volt börtönbe, és jól el is verte a lányt, alig élte túl.

Már szinte ki se merek menni a házból, mindig attól félek, hogy ott fog várni a kapuban, vagy valamelyik sarkon.

De ha meg nem is csinál majd semmit, akkor a rendőrök fogják azt hinni, hogy csak fölfújtam a dolgot, vagy kamuztam..

2016. febr. 7. 20:40
 4/7 dickharta ***** válasza:
57%
jó,de mivel vívtad ki ezt haragot? az is fontos kérdés!
2016. febr. 7. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:

"De ha meg nem is csinál majd semmit, akkor a rendőrök fogják azt hinni, hogy csak fölfújtam a dolgot, vagy kamuztam.."

Most akkor jobb lenne ha csinálna is valamit?

2016. febr. 7. 20:45
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 Nem, dehogy, nem úgy értettem.
2016. febr. 7. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy kis településen vagy városban élsz.

A kis településen jobb esélyed van, hogy a rendőr figyel rád vagy többet megy feléd vagy éppen "cseszegetni" fogja az embert.

Nagyobb városban ne is reméld ezt, ahol senki nem ismer senkit.

2016. febr. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!