Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit csináljak, ha ilyen nagy...

Mit csináljak, ha ilyen nagy butaságot csináltam?

Figyelt kérdés

Facebookon egy másik lány képét raktam ki, és egy társkeresős mobil applikációra regisztráltam vele, ahol 5 képével fent voltam. Azért csináltam, mert egy srácot akartam megleckéztetni, aki ott fent volt.. a lány ma írt nekem h feljelentett a rendőrségen és fb-on is. Már felfüggesztettem a profilt és nagyon sajnálom is, nem akartam neki rosszat és így belegondolva teljesen meg is értem nem is vagyok ilyen ..

szerintetek tényleg feljelentett? akkor mire számítsak így??

2016. márc. 30. 17:29
1 2
 11/15 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__59..

Itt valaki jól írja,hogy ilyen ügyekkel szinte nem is foglalkoznak. Nem látom valószínűnek, hogy a lány bement a rendőrségre azzal, hogy valaki felrakott pár képet róla facebookra és erre a tinderre.

Szerintem így, hogy látja hogy megijedtél és törölve lett a reg, elérte a célját sikeresen, ezért akart megfélemlíteni, ami sikerült is

2016. márc. 31. 09:06
 12/15 anonim ***** válasza:
nem fognak foglalkozni vele. eleve magánvádat is kellene kérvényeznie, hogy egyáltalán valaki ránézzen, de még ha meg is tette, max kapsz egy ejnye-bejnyét aztán mehetsz utadra.
2016. márc. 31. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia! Naponta ezrek küldik el az a***-ukba facebookon, hordják el messengeren srácok a lányokat mindennek, mégse történik minden, mert a rendőrséget nem érdekli, mindenesetre kötelesek minden eset után járni de ezekből semmi sem lesz. Úgyhogy nyugi! Ha neadjisten mégis megkeresnek, tudd és legyél tisztában magadban, hogy te semmi rosszat nem csináltál, mert nem is érzed úgy, és egy valamit tudnod kell, hogy a hallgatás joga az mindig meglenne neked + ha még ügyvédet is fogadnál egyszerűen nyert ügyed lenne és pont. Úgyhogy nyugi :) Saját eset: Én egyszer felhúztam magam egy lányon chaten, akivel sose találkoztam és olyat mondtam neki amit nem kellett volna, rendőrségi megkeresés volt csak, nem feljelentés, a munkahelyem elveszítettem miatta, de rendőrségi ügy nem lett a dologból

Úgyhogy nyugi :) 26/F

2016. ápr. 6. 14:27
 14/15 anonim válasza:
Fuu ez durva! Hát remélem nem lesz semmi :( meggondolatlan voltam.. de akkor simán megkershetnek ezek szerint a rendőrök.. hát nem fogok nyugodtan aludni akkor még :(
2016. ápr. 7. 14:30
 15/15 anonim válasza:

*voltál

Szerintem kb 15-16 lehetsz az írásaidból kinézve és felelőtlen voltál!! :( sajnálom én izgulok érted!

2016. ápr. 7. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!