Mostanában történt brutális gyilkosság m Vivient meggyilkolták hogy tehet vki ilyet, főleg, ha szerelmes volt az elkövető belé?
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 15:12
11/24 A kérdező kommentje:
én is ezt mondom az ilyenek nem elég lenne az hogy a rácsok mögött lenni meg kéne pluszba az ilyet kínozni úgy hogy már maga kívánja azt hogy végezzenek vele vagy egyből halálbüntetést hirdetni.
2016. márc. 21. 07:21
12/24 tetro válasza:
07.21
Te aztan sokkal különv vagy nála
13/24 A kérdező kommentje:
mert akkor mit érdemelne egy ilyen gyilkos kérdem én?
2016. márc. 21. 14:50
14/24 tetro válasza:
14.50
Erre vannak törvényeink. Ajánlom olvasmánynak a BTKt.
15/24 anonim válasza:
15:36
Ha te húgodat/édesanyádat/barátnődet vagy bármelyik közeli barátodat,akit szeretsz,orvul megölik,megerőszakolják,szerintem te is Sz*rnál a törvényekre és biztos hogy nem hagynád élve az ilyet.
16/24 tetro válasza:
22.20
igen, a törvények erre szolgálnak, hogy ne az érzelmileg érintett szeretetek büntessenek, mert az soha az életben nem lesz objektív vagy tárgyilagos. mondjuk a kérdező nem hiszem, hogy családtag ebben az esetben, mégis vadállat módjára trancsírozna...
17/24 anonim válasza:
Mert képes átérezni,én se tennék másképp.Gyilkosságért gyilkossággal bűnhődjenek az emberek.Az nem igazságos hogy az ártatlan meghal,de a gyilkos él.Amerikában is él még a halálbüntetés.
18/24 anonim válasza:
Szerintem ha valaki igazán szeret, az mindent megtesz hogy az akit szeret boldog legyen, vele vagy nélküle
19/24 anonim válasza:
18-as ez így van.Viszont vannak olyanok,akik nem így gondolják ás azon elven működnek érzelmileg,hogy "ha az enyém nem lehet,másé se legyen".
20/24 mi lenne válasza:
a halálbüntetést nem is--pedig (pusztuljon a férgese)- egy munka tábor, kőfejtő, olyan helyekre ahol költséges a gépi munka, stb. meló után láncra kötve kéz-láb, aludjanak, végezzék a dolgukat akár maguk alá is. szenvedjenek ! az államnak is olcsóbb lenne, mint a kalickában, melegben, étel, tv, eltartani őket. tehát, mint az ókorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!