A rendőrség nem akarja feltörni egy szerettem lakását, pedig már 5 napja nem ad életjelet magáról. Kihez fordulhatnék hogy megtudjam a lakásban esett-e baja, amire sajnos nagyon erős a gyanúm?
Egy 40 éves nőről van szó, depresszió, öngyilkossági hajlam, az utóbbi 5 évben vesztette el szüleit és nincs hozzátartozója, én tartom el. Nincs hova mennie lakásáról és soha nem történt még ilyen. És az utolsó napokban mikor találkoztam vele gyötrelmes testi fájdalmai voltak, de orvost nem akart hívni. Nem tudom elképzelni hogy elment volna otthonról, legfeljebb hogy a Dunába ugrott, mert ezt néha mondogatta, hogy megteszi...
Se telefonon nem elérhető, se a lakáson. Minden nap többször próbáltam hívni, csengetni.
A rendőrségen elküldtek hogy felvették eltűnt személynek és majd jelentkeznek miután információt gyűjtöttek a helyszínen... Azt mondták nem törik fel a lakást mert nem tudják biztosra hogy nem-e utazott el, és ha nem lenne a lakásban akkor drága lenne nekik a lakás feltörése.
Ki tudna segíteni megtudni hogy szerencsétlen nem-e lakásban van éppen életveszélyben?
Kit hívjak, kit keressek, mi tévő legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!