Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség nem akarja feltörn...

A rendőrség nem akarja feltörni egy szerettem lakását, pedig már 5 napja nem ad életjelet magáról. Kihez fordulhatnék hogy megtudjam a lakásban esett-e baja, amire sajnos nagyon erős a gyanúm?

Figyelt kérdés

Egy 40 éves nőről van szó, depresszió, öngyilkossági hajlam, az utóbbi 5 évben vesztette el szüleit és nincs hozzátartozója, én tartom el. Nincs hova mennie lakásáról és soha nem történt még ilyen. És az utolsó napokban mikor találkoztam vele gyötrelmes testi fájdalmai voltak, de orvost nem akart hívni. Nem tudom elképzelni hogy elment volna otthonról, legfeljebb hogy a Dunába ugrott, mert ezt néha mondogatta, hogy megteszi...

Se telefonon nem elérhető, se a lakáson. Minden nap többször próbáltam hívni, csengetni.

A rendőrségen elküldtek hogy felvették eltűnt személynek és majd jelentkeznek miután információt gyűjtöttek a helyszínen... Azt mondták nem törik fel a lakást mert nem tudják biztosra hogy nem-e utazott el, és ha nem lenne a lakásban akkor drága lenne nekik a lakás feltörése.

Ki tudna segíteni megtudni hogy szerencsétlen nem-e lakásban van éppen életveszélyben?

Kit hívjak, kit keressek, mi tévő legyek?

#eltűnt személy #lakás feltörés
2016. márc. 12. 21:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

# 9/9 Időpont ma 22:39

Hazudsz.

De ha neked ettől áll fel, akkor egészségedre!

2016. márc. 12. 22:57
 12/25 A kérdező kommentje:

A fene vigye el, mit tehetnék hogy az aki tudna segíteni, az segítsen is?

Itt a jegyzőkönyv a bejelentésről nálam. Elküldöm ha ez segít.

Őszinte leszek, a könny kicsordult a szememből mikor a jegyzőkönyv lezárása után azt mondta nekem a rendőrségen a kolléga hogy nem rendeli el a feltörést mert ha nincs ott a személy, akkor azt neki kell kifizetni.

Kérem egy csak egy pillanatra feltételezze rólam hogy nem kamuzok. Segítséget kérek!

2016. márc. 12. 23:00
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Menj oda egy szakemberrel és törjétek fel..

Ha nagy szerencséd van még tudsz segíteni.

Ha máshol tartózkodik feljelenteni csak nem fog, egy zár árát meg valahogy kinyögöd.

2016. márc. 12. 23:05
 14/25 anonim ***** válasza:
28%

"Kérem egy csak egy pillanatra feltételezze rólam hogy nem kamuzok. Segítséget kérek!"

Kamuzol.

Eleve nem veszünk fel jegyzőkönyvet meg nem történt intézkedésről.

2016. márc. 12. 23:09
 15/25 A kérdező kommentje:

13/14

Igen, ez lesz, keresek lakatost.

14/14

Még egyszer mondom itt a jegyzőkönyv a bejelentésről.

Sőt, tovább megyek, a jegyzőkönyvben van egy részlet: "Rendőri intézkedés is történt." Aláírtam a jegyzőkönyvet és bíróság előtt is esküszöm hogy igaz amit itt is leírtam.

Tudja Rendőr úr, nagyon rosszul esik hogy a kollégái sem rendelték el a feltörést mert úgy ítélték meg nem érdemes.

És erre ráadásul itt van Ön is és Ön is elutasítja az én segítség kérésem. Katasztrófa és elkeserítő ami történt.

Holnap próbálkozok még lakatossal egyeztetni hátha úgy kijönnek a rendőrök.

2016. márc. 12. 23:15
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és azt kívánom a kételkedőknek hogy adja a sors hogy ne keveredjenek hasonlóan elkeserítő helyzetbe.
2016. márc. 12. 23:17
 17/25 Andizsuzsi ***** válasza:
48%
Nincs az a lakatos, aki egy idegen lakását feltöri. Legalábbis remélem.
2016. márc. 13. 06:34
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak 40 éves a szóban forgó hölgyemény . Munkahelye van ??? Ott mit mondanak ? Vagy lakatos segítségét kérném, tanuk jelenlétében vagy keresnék egy betörőt !!!
2016. márc. 14. 03:29
 19/25 anonim ***** válasza:
.
2016. márc. 14. 12:41
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Lehet nem a rendőrséghez kellene fordulnod, ha nem tesznek semmit, hanem a mentőkhöz, azok pedig a katasztrófavédelemmel felnyitják a lakást.

2016. márc. 14. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!