Igazoltatott a rendőr. Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Az utcán sétáltam este.Kértek személyit,de nem volt.Kérdezték a nevem,a korom,hol lakom meg hova járok suliba.
Meg miért sétlok ilyenkor.Egy kerítésen üló macskát simogattam,lehet azt hitték be akarok törni.
Nem kell attól félnem,hogy holnap bejönnek értem a suliba?18/F
2016. márc. 7. 21:30
1/18 anonim válasza:
Semmitől nem kell félned, nem fognak keresni.
2/18 anonim válasza:
En nem aggodnek. Illetve en nem is aggodom, ez ugy pontos hogy a helyedben en nem aggodnek:)
3/18 szántóvető válasza:
inkább örülnöd kéne ha bilincsben vezetnek ki az osztályból,de balszerencsédre ez nem fog bekövetkezni.a macskát meg tudtad mutatni a csendőröknek vagy kereket oldott?
4/18 A kérdező kommentje:
Ők kérdezték,hogy ugye csak a macskát simogattam.
2016. márc. 7. 21:57
5/18 anonim válasza:
Éjszaka minden gyanús embert igazoltatnak a rendőrök, mert ha történik valami bűncselekmény a környéken akkor előveszik azokat az embereket akiket ott igazoltattak. Ha nemlesz semmilyen bűncselekmény akkor téged nemfognak beidézni vagy előállítani. Nyugott legyél ne parázz ez egy rutin eljárás rendőréknél. :)
6/18 anonim válasza:
Éjszaka be fognak törni a házadba és el fognak rabolni, majd egy szibériai átnevelőtáborba küldenek. Ne higyj senkinek, ezek mind fizetett besúgók akik félre akarnak vezetni!
7/18 anonim válasza:
Szerintem már meg is csippeltek.
8/18 anonim válasza:
A macska valószínűleg be fog perelni zaklatásért, állatkínzásért és kannibalizmusért.
9/18 anonim válasza:
így a hullaházban könnyeben tudnak majd azonosítani
10/18 anonim válasza:
Nagyon izgalmas. Be sem vittek, nem jelentettek fel a személyi okmányod magadnál nem tartásáért, hát azt gondolom, ha este nem kellettél, nappal se fogsz.
Pedig milyen jó is lenne, ha rendőrként az lenne az ember dolga, hogy kikocsizzon az iskolába, és az este bemondott adatok szerint kezdjenek el keresni egy diákot az egész kócerájban, mert, minek is? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!