Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Idézés rendőrségtől, nem...

Idézés rendőrségtől, nem tudtam átvenni, mi állhat benne?

Figyelt kérdés
Nemrég ittam, meg a hülye fejemmel elfogadtam 1 slukk biofüvet ismeretlentől ami teljesen kiütött, mentőt hívtak rám, aki meg adta rendőr vitte el valószínűleg találtak nála, milyen formában kell megjelennem majd a rendőrségen?

2016. febr. 12. 19:56
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

2004. évi CXL. törvény

53. § (3) Tanúként nem hallgatható meg

a) az, akitől nem várható bizonyítékként értékelhető vallomás

tehát ha én azt mondom semmire nem emlékszem, azzal el is van intézve az ügyem?

2016. febr. 12. 21:39
 22/35 A kérdező kommentje:
egyébként valóban nem emlékszem semmire csak arra, hogy egy padon ébredek és már a mentők visznek.
2016. febr. 12. 21:40
 23/35 anonim ***** válasza:
85%

Persze.

Hazudsz és ez tök jó hamis tanúzás

2016. febr. 12. 22:00
 24/35 anonim ***** válasza:

"a) az, akitől nem várható bizonyítékként értékelhető vallomás "

Igen. Ez arra vonatkozik, hogy a diszkóban történt késelés miatt nem idézik meg a 8 településsel arrébb lakó idős nénit.

Te akkor tagadhatod meg ebben az esetben a vallomást, ha saját magadat vagy hozzátartozódat vádolnád bűncselekménnyel. De akkor is, csak egyes erre irányuló kérdésekre!!

Tehát nem az egészet.

Ha hazudsz az büntetendő tanúként.

Ha tényleg nem emlékszel semmire az nem baj.

Csak könnyen kideríthetik egy poligráfos vizsgálattal. Ez nem kötelező, de ha nem vállalod mindent elárul. Vagy akár egy igazságügyi pszichológus szakértővel - ez már nem tagadható meg -.

De nem fognak ilyenben kínlódni.

Azt mondod nem emlékszek semmire is, máris ki is röhög az első tanuló nyomoz is.

mit mond majd magában: " ez tök hülye. Nem emlékszik semmire, így nem is tud védekezni:-) tehát bárki aki terhelőt mond rá, az alapján máris gyanúsítottként

hallgatjuk ki.

Ezután meg kapálózhatsz, hogy mégis emlékszel, nem jól jössz ki belőle tanú jogállásban

2016. febr. 12. 22:04
 25/35 A kérdező kommentje:
fested itt az ördögöt a falra, nem emlékszem semmire az egész estéből, addig van meg a kép, hogy iszogatok
2016. febr. 12. 22:27
 26/35 A kérdező kommentje:
Holnap felhívom őket és megmondom nekik, hogy a kórházi lapomon az állt ami, bármi ami eljárással kapcsolatos tőlem kéretik elvonatkoztatni.
2016. febr. 12. 22:32
 27/35 anonim ***** válasza:
70%
Ne hívogassál senkit, maradj veszteg, esetleg bújd át a kapcsolatos törvényeket.
2016. febr. 13. 10:05
 28/35 A kérdező kommentje:

Tanultam jogot, ismerem a vonatkozó jogszabályokat, ne mond meg, hogy mit csináljak

az idézés tartalmát szóban is lehet ismertetni az ügyféllel.

2016. febr. 13. 11:10
 29/35 anonim ***** válasza:
Ha tanultál jogot, és ekkora jampi vagy, akkor miért gyakorikérdésekre írsz kérdést? Vicc :D :D
2016. febr. 13. 18:56
 30/35 anonim ***** válasza:

" ügyféllel."

itt nincs ügyfél

2016. febr. 13. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!