A rendőrségtől szeretnék lenyugdíjozott németjuhász kutyát venni de ahogy néztem a rendőrség honlapján csak dunakeszin lehet átvenni őket . Oda szállítják az összes nyugdíjas kutyát? Hajdú biharban valahol nem lehet venni?
A kutya dolgozna. De van, amikor éri valamilyen pszichés hatás, amitől már nem a régi. Vagy fizikailag nem bírja már teljes erővel.
Örökbefogadáskor elmondják, milyen a természete, miként tudod te is megfelelően kezelni .
Én is szerettem volna nyugdíjas rendőrkutyát, nem egyszerű szerezni.. sokszor hívtam őket, ritkán van lehetőség, feliratkozni sem lehetett.
nemrég kaptam egy pulit, hát világbajnok, nem cserélném el :) annyira okos, csak mindig megpróbál vezérkedni.
Azért kívánom, sikerüljön, csak legyél elég képzett hozzá.
A Német Juhasz Fajtamentést keresd,hátha tudnak tanácsot adni.Sőt Ők is szoktak nyugdíjas rendőrkutyáknak otthont keresni,ha jól tudom.
De azt ne várd,hogy egy ilyen kutya nálad is működni fog.Ahhoz minimálisan értened kell a kiképzéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!