Idézés rendőrségtől, nem tudtam átvenni, mi állhat benne?
Ismerősnél van a legjobb helyen, vagy akiben megbízol.
Amikor engem vádoltak be más okból kifolyólag, nálam az asszony "takarított ki" gyorsba, mert még volt annyi időm, hogy rá tudtam telefonálni a wcből..
Mindent néznek, a sorozatszámot lekérdezik, hogy nincs e kőrözés alatt, hát nem érted?
Tüntesd el amit nem akarsz hogy elvigyenek..
Ne hallgass a sok "okosra"!
Kb. 20 éve vagyok rendőr.
Ha nem "tudtad" átvenni, akkor majd idéznek újra. A második át nem vett idézésnél 5 nap múlva tekintik kézbesíttetnek, attól kezdve kőrözést adnak ki ellened, és elrendelik az elővezetésedet.
"(7)231 A kézbesítési bizonyítvánnyal (tértivevénnyel) feladott hivatalos iratot a kézbesítés második megkísérlésének napját követő ötödik munkanapon kézbesítettnek kell tekinteni, ha a kézbesítés azért volt eredménytelen, mert a címzett az iratot nem vette át." ( Be.)
Ha kutakodni akarnának, már ott lettek volna.
99%, hogy tanúként akarnak meghallgatni. ( Persze, ettől még később lehetsz gyanúsított!)
Ha egy adott ügyben mennek ki, akkor az azzal kapcsolatos bizonyítékokat keresik. Nem foglalkoznak azzal, hogy neked legális-e az operációs rendszered.
# 2/19 Időpont ma 20:06
"Ezután kimennek majd házkutatni a te beleegyezéseddel, így nem feltünően, vagy ha nem egyezel bele akkor pár óra múlva lerohannak szirénázva és szétkapják a kéródat."
Honnan szedsz ennyi marhaságot?!
Túl sok amcsi krimit nézel!
"Szirénázva" sem házkutatni, sem elfogni nem mennek - hiszen a cél éppen a meglepetés, nem az hogy a célszemély fel tudjon készülni.
A házkutatáshoz nem kell beleegyezés. Az egy hatósági döntés.
Házkutatásra a bűnügyi szolgálat tagjai mennek ki, akiknek nincs is "szirénás" autójuk. Civil jellegű autókkal járnak, amelyek legfeljebb mobil megkülönböztető jelzéssel vannak felszerelve, de annak szabályozása elég szigorú feltételeke ír elő a használatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!