Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Idézés rendőrségtől, nem...

Idézés rendőrségtől, nem tudtam átvenni, mi állhat benne?

Figyelt kérdés
Nemrég ittam, meg a hülye fejemmel elfogadtam 1 slukk biofüvet ismeretlentől ami teljesen kiütött, mentőt hívtak rám, aki meg adta rendőr vitte el valószínűleg találtak nála, milyen formában kell megjelennem majd a rendőrségen?

2016. febr. 12. 19:56
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
uhh szerinted hol lenne jó helyen ?
2016. febr. 12. 20:19
 12/35 A kérdező kommentje:
van rajta pár könyv, amit úgy töltöttem le, de még ma újra rakom a rendszert
2016. febr. 12. 20:19
 13/35 anonim ***** válasza:
56%

Ismerősnél van a legjobb helyen, vagy akiben megbízol.

Amikor engem vádoltak be más okból kifolyólag, nálam az asszony "takarított ki" gyorsba, mert még volt annyi időm, hogy rá tudtam telefonálni a wcből..

2016. febr. 12. 20:22
 14/35 anonim ***** válasza:
0%
Én is csak egy idézést kaptam, a vége meg kész vallatás lett..
2016. febr. 12. 20:24
 15/35 A kérdező kommentje:
holnap újrateszem a számítógépet, nézik, hogy jogtiszta-e a windows? mondjuk a 8.1?
2016. febr. 12. 20:25
 16/35 anonim ***** válasza:
0%

Mindent néznek, a sorozatszámot lekérdezik, hogy nincs e kőrözés alatt, hát nem érted?

Tüntesd el amit nem akarsz hogy elvigyenek..

2016. febr. 12. 20:26
 17/35 A kérdező kommentje:
okés
2016. febr. 12. 20:30
 18/35 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
2016. febr. 12. 20:30
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass a sok "okosra"!

Kb. 20 éve vagyok rendőr.

Ha nem "tudtad" átvenni, akkor majd idéznek újra. A második át nem vett idézésnél 5 nap múlva tekintik kézbesíttetnek, attól kezdve kőrözést adnak ki ellened, és elrendelik az elővezetésedet.

"(7)231 A kézbesítési bizonyítvánnyal (tértivevénnyel) feladott hivatalos iratot a kézbesítés második megkísérlésének napját követő ötödik munkanapon kézbesítettnek kell tekinteni, ha a kézbesítés azért volt eredménytelen, mert a címzett az iratot nem vette át." ( Be.)

Ha kutakodni akarnának, már ott lettek volna.

99%, hogy tanúként akarnak meghallgatni. ( Persze, ettől még később lehetsz gyanúsított!)

Ha egy adott ügyben mennek ki, akkor az azzal kapcsolatos bizonyítékokat keresik. Nem foglalkoznak azzal, hogy neked legális-e az operációs rendszered.

2016. febr. 12. 21:16
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

# 2/19 Időpont ma 20:06

"Ezután kimennek majd házkutatni a te beleegyezéseddel, így nem feltünően, vagy ha nem egyezel bele akkor pár óra múlva lerohannak szirénázva és szétkapják a kéródat."

Honnan szedsz ennyi marhaságot?!

Túl sok amcsi krimit nézel!

"Szirénázva" sem házkutatni, sem elfogni nem mennek - hiszen a cél éppen a meglepetés, nem az hogy a célszemély fel tudjon készülni.

A házkutatáshoz nem kell beleegyezés. Az egy hatósági döntés.

Házkutatásra a bűnügyi szolgálat tagjai mennek ki, akiknek nincs is "szirénás" autójuk. Civil jellegű autókkal járnak, amelyek legfeljebb mobil megkülönböztető jelzéssel vannak felszerelve, de annak szabályozása elég szigorú feltételeke ír elő a használatra.

2016. febr. 12. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!