Miért néztek rám így a rendőrök?
Figyelt kérdés
Egy gyorsétteremben kajáltunk egyik barátnőmmel, és a mellettünk lévő asztalhoz két rendőr ült le. De ilyen bordó sapkában voltak, nem is ment a kék ruhájukhoz, de mindegy, nem ez a lényeg. Mondtam a barátnőmnek, hogy na, remek... És direkt arrébb mentem a székemmel picit. Ezek ketten meg meghallották szerintem, mert úgy néztek rám, hogy ha egyedül lettem volna velük egy sikátorban, biztos összef_osom magam. Mintha meg akartak volna ölni a szemükkel. De most miért? Olyan rosszat mondtam volna ezzel?2016. febr. 7. 19:51
31/31 anonim válasza:
Szerintem kérdező neked tetszett az egyik rendőr azért szóltál be akaratlanul, de a rendőröknek ez nem esett le ezért válhatott feszültté a helyzet, egy sima jelzés félreértése vezetett ide. Ezért ne törd magad ezen, ez néha megesik az emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!