Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért néztek rám így a rendőrök?

Miért néztek rám így a rendőrök?

Figyelt kérdés
Egy gyorsétteremben kajáltunk egyik barátnőmmel, és a mellettünk lévő asztalhoz két rendőr ült le. De ilyen bordó sapkában voltak, nem is ment a kék ruhájukhoz, de mindegy, nem ez a lényeg. Mondtam a barátnőmnek, hogy na, remek... És direkt arrébb mentem a székemmel picit. Ezek ketten meg meghallották szerintem, mert úgy néztek rám, hogy ha egyedül lettem volna velük egy sikátorban, biztos összef_osom magam. Mintha meg akartak volna ölni a szemükkel. De most miért? Olyan rosszat mondtam volna ezzel?
2016. febr. 7. 19:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Ez sík hülye... de kajak."

Inkább ez kajak hülye... de síkra:-)

2016. febr. 8. 21:11
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez kajakra sík hülye.
2016. febr. 8. 21:18
 23/31 anonim ***** válasza:
Én örülnék a társaságuknak inkább, készenlétisek még jobbak, mint a "simák" :P
2016. febr. 9. 01:05
 24/31 A kérdező kommentje:

"Ez sík hülye... de kajak."

Nem, csak szeretem, ha harmonizálnak a színek. ez a két szín pedig pont üti egymást. :)

2016. febr. 9. 15:38
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te tényleg nagyon nyomi vagy. Ráadásul gyerekes is.
2016. febr. 9. 17:28
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem megy a bordó sapi a kék juniformishoz!:)

Déé àrànyos!

Rendőrkutya helyett meg menjenek pingvinnel mert az olyan cuki.

2016. febr. 10. 15:57
 27/31 A kérdező kommentje:

"Én örülnék a társaságuknak inkább,..."

Hát, tényleg remek társaság voltak, kb. még az étvágyam is elment tőlük. Egész végig az asztalunkat nézték, és minden mozdulatomat figyelték. Barátnőm csak röhögött rajtam, mire én ezt meguntam, és mondtam, hogy most menjünk innen. Ja, és a legjobb az volt, mikor mentünk volna ki, és az egyik g_ci direkt kinyújtotta a lábát, hogy át kelljen lépni rajta. Ránéztem, az meg csak vigyorgott. Na, ahhoz már nem volt merszem, de legszívesebben rátapostam volna a tűsarkú csizmámmal a lábára....

2016. febr. 10. 18:26
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Te primitív véglény! Ha OK NÉLKÜL bunkó vagy, ne csodálkozz, ha veled is azok! Az ilyeneket, mint te, fel kellene rúgni a Holdig...
2016. febr. 11. 17:01
 29/31 anonim ***** válasza:
Tűsarkú csizma, egyelek meg :) gondolom először azt hitték jó nő vagy, de ahogy kinyitottad a szád kiderült az ellenkezője, ezért nevettek rajtad ;) szerintem rakj valamit a szádba inkább, de ne rendőrkukit :)))
2016. febr. 12. 01:22
 30/31 anonim ***** válasza:
Gondolom amikor megszólaltál egyből kilógott a kapanyél a szádból olyan paraszt vagy:-)
2016. febr. 24. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!