Volt már rajtad bilincs utcán? Hogyan emlékszel rá, milyen élmény, nagyon megalázó?
Ez a kérdés...
Nyilván ha volt rajtad az nem véletlen és cseppet sem baj hogy megalázó. Rajtam még nem volt és ez sem véletlen.
igen.
egszer Berlinbe mentünk a haverokkal és a 3. nap betértünk egy szexshopba, ahol vettem egy bilincset és azt az egyik kezemre feltettem és így sétáltam vissza a szállásig.
persze ezt egy két sör után.
Utcán nem, csak otthon.:-)
Szuper élményben van részem olyankor.
Sajnos volt. Pár éve, amikor nagyon rászálltak a mozgáskorlátozott parkolókártyára. Az akkori pasim autójával voltam, sejtettem is hogy baj van a kártyával. Le is buktam egy nagyáruház parkolójában.
A legszörnyűbb az volt, amikor már azt hittem, hogy véget ért az intézkedés és megláttam, hogy az egyik rendőr elővette a bilincsét. Minden erő kifutott a lábamból és könyörögni kezdtem, hogy ne tegyék fel rám. Hiábavaló volt, csak feltették. Hát mit mondjak. Teljesen bepánikoltam. Iszonyatos volt látni és érezni, ahogy a bilincset rámkattintják. Végig azon izgultam, hogy nehogy valamilyen ismerősöm, rokonom így lásson. És persze azt sem tudtam, hogy mi fog velem történni. Bevittek, kihallgattak és elengedtek. Nagyon-nagyon megalázó volt, de elismerem, hogy hibáztam. Az egész eljárásban a bilincselés volt számomra a legnagyobb büntetés.
Előző válaszoló!
Ez nem Miskolcon történt tavalyelőtt? Ott voltak akkoriban ilyen fajta razziák a mozgáskorlátozott kártyákkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!