Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tárgyalás mint sértett?

Tárgyalás mint sértett?

Figyelt kérdés
Ketten megvertek, kijött a rendőrség és mivel 8 napon túlon gyógyuló sérüléseim lettek ezért feljelentést tettek a két gyanúsított ellen. Viszont hallottam hogy aztmondták hogy én mentem nekik meg hogy kés volt nállam ami nem igaz. Ellenem nem indult se feljelentés se eljárás, így ebben az ügyben én nem kaphatok semmit ugye? Tehát mondjuk ha a bíróság az ő javukra döntene akkor annyi lenne hogy mondjuk "önvédelem miatt nem bűnösök" vagy valami, vagy én is kaphatok büntetést? Mert végülis tanúként vagyis sértettként leszek jelen, nem mint gyanúsított.
2016. jan. 13. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha adat merül fel arra vonatkozóan, hogy bűncselekményt követtél el, megindítják ellened az eljárást, időben értesülni fogsz róla.
2016. jan. 13. 19:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Önvédelemből visszaütöttem de rajtuk egy karcolás sem volt, és nem fenyegettem késsel csak ők ezt állítják. Csak nem fognak eljárást indítani, végülis max a késbe tudnának belekötni, de látták hogy egyikőjükön sem volt semmilyen sérülés.
2016. jan. 13. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Marcell fejezd be!
2016. jan. 13. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Marcell?
2016. jan. 13. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!