Szerintetek a kölni eseményeket jobban tudta volna kezelni a Készenléti Rendőrség?
"Az egyenruhásokat petárdákkal támadták az erősen ittas férfiak. Szemtanúk szerint az elkövetők 15 és 35 év közöttire tehetők. "
Hoppá :)
Origo.hu
Na jó éjt, kapott 59%-os barátunk most eleget.
Mondjuk ő kérte :D
az origo miota relevans ebben?
nemet forrast hozz nemetul.
Az hogy te mit gondolsz az Origoról senkit nem érdekel.
A többieknek linkeltem, hogy lássák milyen amatőrök voltak a rendőrök.
Te se linkektél semmit a "jópár" elfogott bohócról.
Szal csitu van.
"A rendőröket is dobálták petárdákkal, és a tér lezárása után is több verekedés tört ki a környéken."
Ezt pedig az Index írta, a német Spiegel alapján.
Szerintem viszont hasonló szituációban most itt nálunk is ugyanaz menne, hogy "Hol volt a rendőrség?" Megspékelve azzal, hogy "Bezzeg az ünnepségről hazafelé tartó idős bácsikat és néniket el tudták verni!"
Nem vagyok benne biztos, hogy a KR gyorsabban és/vagy hatékonyabban fel tudott volna lépni. Mert szerintem ugyanúgy meglepte volna őket, mint a német rendőröket.
Mert azért szerintem a német rendőrség sem mostanság kezdte el olvasni a "Tömegkezelés és csapaterő módszertana" c. könyvet, van bőven tapasztalatuk nekik is ilyen téren.
Itt arról van szó - szerintem -, hogy nem voltak felkészülve ilyen méretű tömeges jogsértésre.
Bár igaz, hogy már napokkal előtte arról szóltak a hírek, hogy nagyfokú a rendőri készültség a terrorveszély miatt. De szerintem egy terrorcselekmény és egy ilyen cselekmény, ami történt, teljesen más, és teljesen más rendőr fellépést is igényel. Szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!