Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek a kölni eseményeke...

Szerintetek a kölni eseményeket jobban tudta volna kezelni a Készenléti Rendőrség?

Figyelt kérdés
Leírom az én véleményemet is, szerintem egyértelműen igen. Ha itt történt volna ilyesmi fél pillanaton belül szét vízágyúzták volna őket és könnygázban úszott volna az egész pályaudvar. Teljesen érthetetlen számomra, hogy ott miért nem ez történt.

2016. jan. 6. 22:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyenruhásokat petárdákkal támadták az erősen ittas férfiak. Szemtanúk szerint az elkövetők 15 és 35 év közöttire tehetők. "

Hoppá :)

Origo.hu

Na jó éjt, kapott 59%-os barátunk most eleget.

Mondjuk ő kérte :D

2016. jan. 7. 01:11
 22/27 anonim ***** válasza:
27%

az origo miota relevans ebben?

nemet forrast hozz nemetul.

2016. jan. 7. 07:10
 23/27 anonim ***** válasza:
67%

Az hogy te mit gondolsz az Origoról senkit nem érdekel.

A többieknek linkeltem, hogy lássák milyen amatőrök voltak a rendőrök.

Te se linkektél semmit a "jópár" elfogott bohócról.

Szal csitu van.

2016. jan. 7. 08:27
 24/27 anonim ***** válasza:

"A rendőröket is dobálták petárdákkal, és a tér lezárása után is több verekedés tört ki a környéken."

Ezt pedig az Index írta, a német Spiegel alapján.

2016. jan. 7. 18:06
 25/27 anonim ***** válasza:
40%
Igen, azota a nemetek is lehoztak.
2016. jan. 7. 18:22
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem viszont hasonló szituációban most itt nálunk is ugyanaz menne, hogy "Hol volt a rendőrség?" Megspékelve azzal, hogy "Bezzeg az ünnepségről hazafelé tartó idős bácsikat és néniket el tudták verni!"

Nem vagyok benne biztos, hogy a KR gyorsabban és/vagy hatékonyabban fel tudott volna lépni. Mert szerintem ugyanúgy meglepte volna őket, mint a német rendőröket.

Mert azért szerintem a német rendőrség sem mostanság kezdte el olvasni a "Tömegkezelés és csapaterő módszertana" c. könyvet, van bőven tapasztalatuk nekik is ilyen téren.

Itt arról van szó - szerintem -, hogy nem voltak felkészülve ilyen méretű tömeges jogsértésre.

Bár igaz, hogy már napokkal előtte arról szóltak a hírek, hogy nagyfokú a rendőri készültség a terrorveszély miatt. De szerintem egy terrorcselekmény és egy ilyen cselekmény, ami történt, teljesen más, és teljesen más rendőr fellépést is igényel. Szerintem!

2016. jan. 8. 11:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Záporral egyet kell értenem (mint általában mindig). A KR a 2006-os esemény óta tömegkezelésben nagyon sokat fejlődött, viszont véleményem szerint ilyen eseményre, ilyen hirtelen, csapatszolgálati törzs nélkül nem tudott volna megfelelően reagálni. Ilyen esetekben bármelyik rendőrség csak a rossz és a rosszabb között tud választani. Egy keményebb fellépés (lsd. Röszke-Horgos) esetén látom magam előtt az Index cikkét, hogy a békés menekülteket a magyar rendőrség gázzal és tonfával oszlatta, ellenkező esetben pedig hogy a rendőrség csak traffipaxozni tud meg magyar embereket verni. A rendőr az akit egyaránt utálnak amit csinál és azért is amit nem.
2016. jan. 17. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!