Szerintetek a kölni eseményeket jobban tudta volna kezelni a Készenléti Rendőrség?
Milyen jópárat?
Tudnál erről linkelni valamit?
Meg szilveszter ejszaka letartoztattak tobb ferfit rablas miatt ott a helyszinen.
Mar nem tudom melyik cikkben olvastam, es nincs kedvem keresgetni, ugyhogy vagy elhiszed bemondasra vagy nem. Amugy is nemet cikk volt, ha nem ertesz nemetul akkor tokmindegy.
Jah értem, valahol olvastad.
Jól van öcskös, az előbb rám fogtad hogy én írkálok ki kérdéseket, több hozzászólót hazugnak nevezel, majd most belövöd ezt a marhaságot.
Ennyi erővel te is hazudsz, az ártatlanság vélelmének meg olvass utána, mert annak semmibe vétele elég erősen náci vonás.
Bűnös vagy, mert azt mondom és kész.
Röhej...
Szoval buntudatod van hogy kiirtal egy tucat kerdest? Jo, mert en nem tartom bunnek, csak szimplan hulyenek nezlek miatta.
Tok faraszto allandoan nektek guglizni, ba..ki vegyetek a faradsagot aztan olvassatok ti is kulfoldi sajtot, ne csak a kuruc hazugsagait.
Nekem nincs bűntudatom, mivel nem írtam ki azon kívül és nem fostam tele az oldalt kérdésekkel.
Te fogtad rám, bizonyítani nem tudtad.
Én kiraktam a nevem is, hogy lásd.
Szal hol marad a bocsánatkérés?
Miért nincs kedved kiguglizni, eddig nagyon osztottad az észt.
Egyébként meg neked kellene bizonyítani:)
Látom alapvető jogi ismeretekkel nem rendelkezel.
nem vagyunk a birosagon, hogy barmit is bizonyitanom kelljen.
En allitottam valamit, te meg mast, ennyi.
Megmondom oszinten ha nem egy-ket ember irogatja egyfolytaban az egy kaptafara keszulo kerdeseit, akkor az komolyan megijeszt a magyar nep elmeallapotat tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!