Miért tűnt el megint a Tolvajkergetők facebook oldala? Tomcat törölte? Erre gondolok: https://www.facebook.com/Tolvajkerget%C5%91k-873757335981013 /? Fref=ts
Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 12:38
31/33 Cseh szobafestő válasza:
Záhonyi István vagyok. Vagy nem?
32/33 anonim válasza:
Oha sajnáljuk csoro(?) drogos gyereket persze. Ezért tartunk itt, ahol tartunk.
1 Nem Tomcat rugta szájba
2 Nem acélbetétessel, mert akkor nem ilyen sérülésekkel uszta volna meg
3 Azt senki nem említi, hogy ez a szegény drogos András gyerek, elötte leütötte a Tolvajkergetők egy emberét.
De gondolom ez rendjén van, hisz neki joga van ehhez. A saját apja úgymond ellene valt, akkor miről beszélünk? Barmok!
33/33 anonim válasza:
Így van. A vád szerint egyébként kétszer is fejbe rúgtam acélbetétessel, amit nem tudom, honnan vesznek, mert még a sértett is csak egyre "emlékszik". 3 mg Frontin után persze elég kérdésesek az emlékei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!