Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt a baj a Tolvajkergetők...

Mi volt a baj a Tolvajkergetőkkel egykét dolgot leszámítva?

Figyelt kérdés

Oké, hogy talán alpári stílusban ment az egész meg minden meg rasszista is volt. Én 0 rasszizmussal élveztem a műsort.

Szerintem sokkal jobb lenne, ha a rendőrség is üzemeltetne egy ilyen csalibicikliket és legalább elmegy a tolvajoknak a kedve...

Itt nem az a lényeg, hogy felválalhatatlanul adták elő, hanem az, hogy legalább segítettek az embereken.

Meg ez is jól megmutatta, hogy a rendőrség mennyire pocsék Magyarországon meg bemutatta a veszélyes helyeket.

2015. nov. 18. 15:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Igen, ilyen szempontból az alapötlet valóban jó volt, a baj valóban az, amiket te felsoroltál. Na meg ne felejtsük, hogy nagyon mentegetik magukat, hogy ők nem önbíráskodtak, nem követtek el bűncselekményt, de te csak azt látod, amit ők felvettek, és fel is raktak magukról... ki tudja, hogyan balhéztak "off-camera"...
2015. nov. 18. 16:01
 2/20 anonim ***** válasza:
44%
Ennyi erővel te miért nem vagy már börtönben? Ki tudja mit csinálsz off-kamera..
2015. nov. 18. 16:05
 3/20 anonim ***** válasza:
63%
Már leírtam egyszer egy hasonló kérdés alá hogy az egyik helybelit ott meggyanúsították. Képet raktak ki róla. És a végén kiderült hogy köze nem volt a "lopáshoz". De addigra tényként közölte a Tolvajkergetők. És bocsánatkérés sem volt ez ügyben, szóval...kicsit elvetették a sulykot sok esetben. Hittek annak aki csak írt egy levelet nekik. Bár valószínűleg azért lett "végük" mert több bringát adtak vissza mint a rendőrség.
2015. nov. 18. 16:12
 4/20 anonim ***** válasza:
43%

"A tolvajkergetők stílusa megint más kérdés. Megértem, ha valakinek nem tetszik a nyers stílusuk, de attól még jó dolog amit csináltak és rasszisták sem voltak (tudom, ma már mindenki rasszista aki kimondja azt a C betűs szót, vagy ha gyanakvóan néz egyre)."

Aki azt mondja, hogy a Tolvajkergetők nem rasszisták, az vagy soha nem látta egyetlen videójukat sem, és csak más hazugságát ismétli, vagy ő maga hazudik. Az a stílus, amiben megnyilvánulnak, az, hogy a cigány tolvajokról és a fehér tolvajokról mennyire másképp beszélnek ugyanolyan bűncselekményért, önmagában is elég. Nekem egyébként volt "szerencsém" élőben is beszélni Tomcattal, egy ilyen beszélgetés során sokkal kötetlenebbül rasszista (bár tudom, hogy ez utóbbi már az én szavam az övék ellen).

"Ki tudja mit csinálsz off-kamera.."

A bíróság dolga kideríteni, ha valami rosszat tettem.

2015. nov. 18. 16:14
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

Én Tomcatet nem bírom. Egyszerűen kiállhatatlanul okoskodó, ellentmondást nem tűrő alak. Még ha kulturált hangnemben is adsz elő neki valami kritikát vagy észrevételt, esetleg rámutatsz valami hibára, finoman szólva elküld a ...

Nem csak a tolvajkergetéssel kapcsolatban, hanem bármilyen témában. Amit ő leír az szent és sérthetetlen, mi több, sokszor annak sem érzi szükségét hogy bizonyítékokkal/forrásokkal alátámassza azt amit előadott. Aki pedig ennek ellentmond, sőt még be is tudja bizonyítani az ellenkezőjét, azt rögtön tiltja/törli.

Mondom ezt annak ellenére hogy megérdemelte az az alak hogy képen lőtte gázpisztollyal és én sem ejtek könnyeket egy-két tolvaj miatt, aki indokolatlanul nekiesik valami keménynek és véletlenül eltörik a keze/orra.

A tolvajkergetőket egy teljesen jó, sőt kifejezetten támogatandó kezdeményezésnek tartom. Kanadában is van hasonló, ott a helyi hatóság egy külön 5-10 rendőrből álló egységet küldött a segítségükre, illetve technikai felszereléseket is kaptak. (megfigyelőautó, kamerák, stb.) Ezt kellene itthon is mert így az állampolgár tényleg azt érzi, hogy tehetetlen a bűnözőkkel szemben.

2015. nov. 18. 16:15
 6/20 anonim ***** válasza:
15%
Kb. az összes videójukat láttam, mégsem rémlik ilyen megkülönböztetés amiről te beszélsz. De nyugodtan cáfolj meg azzal, hogy küldesz nekem egy videót (perc:másodperc feltüntetve), amiben tényleg ily módon különböztetik meg a fehér és a cigány tolvajt. Várom.
2015. nov. 18. 16:16
 7/20 anonim ***** válasza:
78%
Bocs, most nincs kedvem ehhez. Ha nem hiszed el nekem, lelked rajta. Google segítségével egyszerűen megtalálhatod, hogy Tomcat mikor-hogyan beszélt "nemzetközi zsidómaffiáról", ha ez neked nem elég, akkor úgyis hiába győzködnélek akárhány videóval.
2015. nov. 18. 16:19
 8/20 anonim ***** válasza:
71%
A másik meg az, hogy Tomcat nagyon jól ért az ún. "kutyasíp-nyelvezethez" (angolban van ilyen kifejezés, nem tudom, magyarban mennyire használják) - amikor valaki a saját hívei felé egy burkoltan bigott kifejezéssel "kiszól", miközben mások felé úgyszólván hihető módon le tudja tagadni ezt a bigottságot ("plausible deniability"). Ennek kiszűréséhez sajnos józan ész és némi politikai tapasztalat kell, nem lehet csak egy dologra rámutatni.
2015. nov. 18. 16:24
 9/20 A kérdező kommentje:

Bár ez, hogy milyen stílusban adta elő az nem számít...

Ez olyasmi, mintha az orvos megmentené az életed akkor adsz neki köszönetet ésha alpári stílusú is mégiscsak kedveled, mert semmi rosszat nem tett ellened, hanem csak jót.

Hát én semmenyire sem vagyok rasszista, bár ez ahhoz is hozzáköthető, hogy kerülöm az olyan rétegeket ahol veszélyben vagyok.

Van nekem egy roma barátom aki kedves meg minden és cigányzenét játszik és tehetséges is és nem is beképzelt vagy önző. Meg vannak feketebőrű meg arab barátaim is.

Antirasszista vagyok. A tolvajoknak teljesen mindegy, hogy megalázzák, a tolvajok mind-mind pofátlan alakok

2015. nov. 18. 16:29
 10/20 anonim ***** válasza:
42%

Vicc, hogy sokan nem látnak az orruknál tovább és még mindig a fasisztarasszistaönbiríáskodó embert látják Tomcat személyében. Pontosan ezért nem működött ez sokáig mert a sok libsi csak azt látta, hogy szegény bűnöző cigánnyal csúnyán beszéltek vagy épp lefogták amíg vártak a kiérkező rendőrökre és ez már egyből önbíráskodás.

Ez egy normális, civilizált országban rendesen működne aktív szervezetként és még támogatnák is őket de Magyarország még nem tart ott és elnézve a gondolkodását néhány felebarátunknak ez még jó ideig nem fog változni.

2015. nov. 18. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!