Mi volt a baj a Tolvajkergetőkkel egykét dolgot leszámítva?
Oké, hogy talán alpári stílusban ment az egész meg minden meg rasszista is volt. Én 0 rasszizmussal élveztem a műsort.
Szerintem sokkal jobb lenne, ha a rendőrség is üzemeltetne egy ilyen csalibicikliket és legalább elmegy a tolvajoknak a kedve...
Itt nem az a lényeg, hogy felválalhatatlanul adták elő, hanem az, hogy legalább segítettek az embereken.
Meg ez is jól megmutatta, hogy a rendőrség mennyire pocsék Magyarországon meg bemutatta a veszélyes helyeket.
Személy szerint azt mondom, hogyha nem Tomcat irányította volna az egészet hanem valaki más, akkor jól is működne. De mondhatni ha tetszik ha nem a tenyérbemászó stílusa és egyéb dolgok miatt kb borítékolható volt a bukás.
Kritizált és lenézett szinte ész nélkül mindenkit.
Ez volt a legnagyobb baj. Ez miatt olyanokkal kezdett ki akikkel nem kellett volna ebben a formában.
"Meg ez is jól megmutatta, hogy a rendőrség mennyire pocsék Magyarországon meg bemutatta a veszélyes helyeket."
Mi van??? Már megint ez az idióta duma, hogy a rendőrség pocsék. Bakker te is totál sík vagy öcsém ha ezt így leírtad.
Nem a rendőr a hülye, mert az emberek nem zárják le rendesen a bicikliket. Nem a rendőr a hülye meg a tehetetlen mert a bíróság elengedi pár nap után a tolvajokat.
Nem a rendőr a hülye, mert teszi a dolgát ahogy előírják neki.
Eszméletlen sz_r meló rendőrnek lenni. Van több rendőr ismerősöm is, szóval nagyon is jól tudom, hogy miről beszélek. Ellenben az ilyen szájkaratésok akik hírből sem tudják, hogy milyen a rendőri munka és osztják itt az észt ezerrel, hogy a rendőrök tehetetlenek.
Ráadásul, hogy a tökömbe kapják el a tolvajt, hogyha semmi nyom nincs??? Mert gondolkodni ugye luxus!! Ismét bebizonyosodott.
Akkor az igazságszolgáltatás pocsék...
Talán tényleg nem sok esély van, ha eltekernék Józsi bá biciklijével, hogy visszakapja a biciklijét(oké én nem lennék képes rá)
De alapból sok a jóhiszemű ember akiken mindig csattan az ostor, hogy biztos nem lopja el senki a biciklimet és majd veszek rá majd később lakatot...
Alapból jó ötlet a csalikerékpár amit a rendőrség olyan kerékpárból csinálna amit sajnos a gazdának nem sikerült visszaadni... Így lutri lenne a tolvajnak, hogy milyen biciklit lop el...
Azért vannak nekem is rendőr ismerőseim is válogatja, hogy melyik jó rendőr melyik lusta
Ej, de sok jólértesült ember van itt már megint. Hát azért csináljuk a kib#@%tt vlogokat "Mi az igazság a Tolvajkergetőkről" címmel, hogy meg se nézzétek? Most az egyszer kaptok választ bele az arcotokba, személyesen tőlem (Tomcat), de aztán be lehet fejezni a tudorkodást.
"Na meg ne felejtsük, hogy nagyon mentegetik magukat, hogy ők nem önbíráskodtak, nem követtek el bűncselekményt, de te csak azt látod, amit ők felvettek, és fel is raktak magukról..."
Papa, annál többet nem tudunk megmutatni, mint ami a kamera előtt volt. Ha te még annak sem hiszel, akkor egyszerűen egy beteges gyanakvó vagy, és a legjobb, ha elmész pszichiáterhez.
"Már leírtam egyszer egy hasonló kérdés alá hogy az egyik helybelit ott meggyanúsították. Képet raktak ki róla. És a végén kiderült hogy köze nem volt a "lopáshoz".
Ezt ugye a budakeszi ügyről írod? Hát te honnan vagy olyan jólértesült? Csak mert ott tényleg a tolvajt kaptuk el.
"Aki azt mondja, hogy a Tolvajkergetők nem rasszisták, az vagy soha nem látta egyetlen videójukat sem, és csak más hazugságát ismétli, vagy ő maga hazudik."
A bűnözők etnikai eloszlását, illetve az egyes etnikumú bűnözők sajátos viselkedését ne nekünk ródd fel, fajvédő szépségem. Hogy te mindenbe belelátod a "rászizmust", az egyfajta üldözési mánia. Hogy én nem szeretem a cigányokat, annak meg oka van.
"Én Tomcatet nem bírom. Egyszerűen kiállhatatlanul okoskodó, ellentmondást nem tűrő alak."
A kedves mamád, az, tudod? :) Nem, egyszerűen nem érek rá több ezer emberrel egyszerre vitatkozni, és állandóan behúzni a kéziféket azon, amit épp csinálok, mert valaki jobban akarja tudni. Az én életem nem vitafórum. Sem az, amit csinálok. A végeredményt lehet kritizálni, de igazából az is ritkán érdekel. Én Tomcat vagyok, nem egy közintézmény.
"A tolvajkergetőket egy teljesen jó, sőt kifejezetten támogatandó kezdeményezésnek tartom. Kanadában is van hasonló, ott a helyi hatóság egy külön 5-10 rendőrből álló egységet küldött a segítségükre, illetve technikai felszereléseket is kaptak. (megfigyelőautó, kamerák, stb.)"
Ezt nem tudom, honnan vetted. Nincs ilyen csapat Kanadában. A "To Catch a Bike Thief"-ből semmi sem lett, soha egyetlen tolvajt sem fogtak, egyetlen epizódot sem forgattak le.
"Google segítségével egyszerűen megtalálhatod, hogy Tomcat mikor-hogyan beszélt "nemzetközi zsidómaffiáról"..."
És a zsidó barátnőjéről? Igaz, már nincs meg, de akkoriban még igen. Vagy a zsidó haverom Izraelből, aki nálam nyaralt? Benne is volt a blogomban, mit marháskodtunk össze, pl. felmásztunk a Lánchídra, meg ilyenek. De tudod mit, rákeresek arra, hogy "tomcat nemzetközi zsidómaffia". Hát, mit ad Isten, egyetlenegy sort sem találsz tőlem, amiben ezt írtam volna le. Ellenben egy Népszabadság-cikket, igen, amelyben ezt a szófordulatot adják a számba, hogy én állítólag erről beszéltem egy nyilvános vita során, amelyben Mérő Lászlóval beszélgettünk a rasszizmusról. A gond az, hogy az említett vita teljes hosszában fent van a YouTube-on, és megtekinthető, hogy nem beszéltem ilyesmiről. Hoppá. Különben meg ha mégis beszéltem volna róla, akkor mi lenne? Feljelentesz?
"Személy szerint azt mondom, hogyha nem Tomcat irányította volna az egészet hanem valaki más, akkor jól is működne. De mondhatni ha tetszik ha nem a tenyérbemászó stílusa és egyéb dolgok miatt kb borítékolható volt a bukás."
Az megvan, hogy én találtam ki az egészet? Én építettem fel, én gyűjtöttem a csapat nagy részét, én szereztem be a technikát, én programoztam, amit programozni kellett, én csináltam a filmsorozatot, és a tolvajok nagy részét is én kaptam el? Biztos, hogy ezt más is meg tudta volna csinálni? Hát igen, de akkor miért nem csinálta? És biztos, hogy csakis személyem miatt bukott? Mert én "arrogáns" vagyok? Nem, drága, nem arrogáns, csak nem bírom az okoskodó f#@%kalapokat. És sok okoskodó f#@%kalap van, aki nem tudja elviselni, hogy a nagy értékű tanácsait nem kezelik parancsként. Ez van, tessék fejlődni.
"A verések, gyanúsítások, személyiségi jogok semmibevétele, "segítség" kilakoltatásnál stb. Ezek olyan túlkapások, amit nem követhettek-követtek volna el, ha egy normális főnökük van, sajnos Tomcat balhés múltja miatt ők már akkor is gyanúsak voltak, mikor elkezdték ezt az egészet, várható volt, -bár reméltem nem így lesz-, hogy nem ez lesz a vége, hát sajnos tévedtem."
Milyen "verések"? Arra gondolsz, hogy ha kést rántanak rám, pofánverem az illetőt? Vagy ha leütik a társamat, nem nézem tétlenül? Kilakoltatás... kit lakoltattunk ki? Gondolom, a hódmezővásárhelyi esetre gondolsz, amiről nemrég mondták ki, hogy nem követtünk el bűncselekményt. Abban viszont igazad van, hogy sokan gyanakodtak a szervezetünkre a személyem miatt, és keresték a lehetőséget, hogy belekössenek. De hát ez Magyarország, itt nem az számít, milyen ízű a fagylalt, hanem hogy megfelelő cukrász készítette-e. Ha politikailag korrekt az illető, akkor fagyasztott xar is lehet.
"Alapból jó ötlet a csalikerékpár amit a rendőrség olyan kerékpárból csinálna amit sajnos a gazdának nem sikerült visszaadni... Így lutri lenne a tolvajnak, hogy milyen biciklit lop el..."
Több ilyen csaligépünk is volt. A rendőrségnek meg azért nincs, mert egyrészt a nyomkövető titkosszolgálati eszköz, ha ők vetik be, ezért különleges bírói engedély kell hozzá, másrészt nem olyan egyszerű a lefoglalt bicikliket állományba venni (eleve sok évig tárolni kell, hátha jelentkezik a gazdája), harmadrészt a rendőrség és a modern technika két külön csillagrendszerben található.
"Egy bringát sem adtak vissza, mindig ugyanazt az egyet, a sajátjukat szerezték vissza. Úgy hogy közben rágalmaztak, rongáltak,"
Te ugye speciális vagy? Mondta valaki, hogy mi ellopott bicikliket fogunk megkeresni? Nem, mi tolvajokat buktattunk le. Igen, a saját bringánkkal. Több bringával, nem egyet használtunk, hanem több tucatot. Rágalmaztunk? Kit is? Szegény tetten ért tolvajkákat? Rongáltunk, mit is? A te IQ-dat biztos nem.
Nem tudom olvasod-e ezt Tomcat, de szerintem teljesen igazad van. Sajnálom, hogy így meghurcoltatnak, de sajnos ez várható volt, ismerve Magyarországot. Sok sikert kívánok neked a továbbiakban, várom már a hétfői videót!
#PrayforTolvajkergetők #PrayforTomcat
"Mi van??? Már megint ez az idióta duma, hogy a rendőrség pocsék. Bakker te is totál sík vagy öcsém ha ezt így leírtad.
Nem a rendőr a hülye, mert az emberek nem zárják le rendesen a bicikliket. Nem a rendőr a hülye meg a tehetetlen mert a bíróság elengedi pár nap után a tolvajokat.
Nem a rendőr a hülye, mert teszi a dolgát ahogy előírják neki."
https://www.youtube.com/watch?v=JexN27xCJp0
Mondjuk 6:26-tól elég nehéz elhinni, hogy nem a rendőr a hülye. :D
Félre ne értsetek, semmi bajom a rendőrökkel, tisztelem a munkájukat, de tény, hogy nagyon sokszor nem állnak a helyzet magaslatán.
Köszönöm a jókívánságokat.
A rendőr az egy egyenruhába bújt ember. Van ilyen is, olyan is. Vannak tisztességesek és vannak gazemberek. Utóbbiak persze elvileg nem kéne, hogy létezzenek, de léteznek.
A budakeszi ügyünkben - amikor állítólag fejberúgtunk valakit acélbetétes bakanccsal - most előkerült egy bizonyíték, ami arra utal, hogy az utóbbi kategóriába tartozó rendőrök kavarták nekünk az egészet. Nem pont a gyakorikerdesek.hu-n kell ezt kifejteni, de lesz majd róla videó, és a HírTV is foglalkozik majd vele. Elég durva történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!