Miért tűnt el megint a Tolvajkergetők facebook oldala? Tomcat törölte? Erre gondolok: https://www.facebook.com/Tolvajkerget%C5%91k-873757335981013 /? Fref=ts
Kedves tercier, vajon miként fordulhat elő, hogy a tolvajkergetőket azonnal önbíráskodó szervezetként azonosítják, amikor erről még semmilyen jogerős bírósági ítélet/határozat nem született,rájuk lehet különböző ítéleteket aggatni mindenféle jogalap nélkül?
Biztosan valami nagyon csodás helyen élhetsz ebben az országban, viszont egy saját történetet megosztanék veled.
Vidéki kis településen vállalkozóként tevékenykedem, amikor is egyik reggel arra lettem figyelmes, hogy az ingatlanom elé kihelyezett biciklitárolóm (bizony, még ezt is ellopják!!) eltűnt. De hát hol itt a gond, a felszerelt biztonsági kamera úgyis felvette az egészet, nincs itt probléma. Elindultam hát a körzeti megbízotthoz a felvételekkel, (tettesek jól azonosíthatóak a képeken, falubéliek.) de hát ő nem kompetens az ilyesmiben, menjek a rendőrkapitányságra.. Ott már én éreztem magam bűnözőként, mit képzelek én, hogy ekkora érték miatt a rendőrségre rohangálok, így is leterheltek, a kamera által rögzített felvételeket amúgy sem lehet felhasználni a bizonyítás során..
(Ezen kívül elloptak még 2 biciklimet, a terményről haszonállatokról már ne is beszéljünk.)
Szerinted az ilyen esetek tömkelegében megkapják a tettesek a büntetésüket vagy vígan lophatnak kedvükre?
18:24
"Biztosan valami nagyon csodás helyen élhetsz ebben az országban"
Tiszántúl...
A történet...
Nem vagyok jogász, de én is úgy tudom, h kamerafelvételt nem lehet minden esetben bizonyítékként felhasználni.
Ettől függetlenül én a helyedben elkértem volna a rendőr nevét, rendfokozatát, jelvényszámát, panaszt teszek ellene, amiért nem végzi a kötelességét, és ha kell a kapitányig megyek és az ő asztalát kezdem el verni. Esetleg megemlítem, h a helyi sajtóhoz fordulok, h a rendőrség egy ilyen tök egyszerű bűntényt sem hajlandó felderíteni. Ez szokott használni. Tapasztalatból mondom.
A lényeg, h sok gyökér van a rendőrök között is, akik igyekeznek minél kevesebb munkával megúszni a napi szolgálatot. És ha látják, h nem vagy tisztában a jogaiddal, akkor ki is használják és elhajtanak. Vannak ilyenek sajnos.
"vajon miként fordulhat elő, hogy a tolvajkergetőket azonnal önbíráskodó szervezetként azonosítják, amikor erről még semmilyen jogerős bírósági ítélet/határozat nem született"
Valóban nem mondta ki ezt a bíróság. Tarsoly Csabáról sem mondta ki, h sikkasztott, de ettől függetlenül mindenki tudja róla, h megtette. És mivel most nem a TV-ben vagyunk, hanem egy névtelen fórumon, ezért beszélhetünk nyíltan és nyugodtan kimondhatjuk: Tarsoly Csaba egy csaló, sikkasztó. Amit pedig Tomcat csinál, az önbíráskodás.
Tercier
A bíróság jogerősen kimondta, hogy a gázpisztollyal jogos önvédelmet követtek le. Mivel annak a mocsok semmirekellő bűnözőnek semmi joga nem volt ott lenni és agresszíven lépett fel az érvényes bérleti szerződéssel rendelkező jogos bérlőkkel szemben.
Szóval látszik, hogy hülye vagy a joghoz, de hogy még ezt hangoztatod is az külön szégyen.
20:04
"Szóval látszik, hogy hülye vagy a joghoz, de hogy még ezt hangoztatod is az külön szégyen."
Tényleg hülye vagyok hozzám, nem tagadom. Te pedig szelektíven olvasol.
Ezzel például mi van? Ez sem önbíráskodás?
"Az áldozat azt állította, hogy már eladta a bringát valakinek, mire Tomcat és társai szidalmazni és bántalmazni kezdték. Lefogták, megütötték, Tomcat pedig fejbe rúgta az acélbetétes bakancsával a sértettet."
tegnap 20:30
Te tényleg annyira naív vagy, hogy elhiszed, amit egy hülye drogos meg főleg újságíró hazudozik össze-vissza?
Honnét tudod, hogy mi történt? Ott voltál talán?
Mert én nem, de egy utolsó mocskos kezelés alatt álló drogosnak nem hinnék az biztos.
# 14
Aha, mert az zindex ezt írta. Tomcat pedig a youtube csatornájukon bemutatta az összes vallomást (többek között a SÉRTETT APJÁÉT IS), a kórházi látleleteket valamint a "sértett" zárójelentését ( akit azonnal a gyogyóba zártak az eset után, mert beszámíthatatlan volt). Még a saját apja (a drogos tolvajnak) is alátámasztotta Tomcaték történetét. Na meg fel is vették kamerára (amit szintén bemutattak). Csak a rendőrs3gg tyúkszemére léptek és ez egy színpadi per Tomcat ellen, semmi több, valaki kiadta, hogy addig kell szivatni őket amíg fel nem adják. Feladták.
A tolvajkergetők az elmúlt 20 év legjobb kezdeményezése volt az országban. Jellemző, hogy be kellett tiltani őket abszurdisztánban (jelzem több országban PONTOSAN UGYAN EZ történik, ott a rendőrség támogatja az akciókat - ahogy itt is tették egy évig amíg valami idióta ki nem találta, hogy nem jó ez így)
A világ leghülyébb népe a magyar, ez itt is tisztán látszik. Jön egy csapat aki tényleg jó dolgot csinál, eredményeket mutat fel és a sok semmirekellő, kötekedő szar alak meg elkezdi védeni a bűnözőket, merthogy mit önbíráskodnak ezek itten?
És ha megvertek egy ilyen férget akkor mi van? Nehogy már még sajnáljuk is őket...
Ja és csak tájékoztatásul közlöm, hogy minden ember akinek a kezén végigmegy egy lopott bringa, nagyon jól tudja, hogy az milyen utat járt meg, tróger ganyé az összes. Senki se olyan hülye, hogy egy 300000 Ft-os biciklit megvesz 10000-ért és örül, hogy de jó üzletet csináltam. A rendőrség meg igen is tehetetlen. Szabadságot a tolvajkergtőknek!!!
Személyes adatokat tett közzé, és csomagok küldésére búzdított névtelenségbe burkolózva.
A facebook törli az ilyet az irányelvei alapján.
Az ilyen stílus miatt felhasználókat veszítene.
Sziasztok, Tomcat vagyok. Örömmel látom, hogy továbbra sem csökkent sem az idióták, sem a hazudozók száma.
A Facebook-oldalunkat rendszeresen törlik, mégpedig hatósági kérésre. A Facebook soha nem mond ellent állami hatóságoknak, így gyakorlatilag szabadon cenzúrázható bármely oldal.
Az a gyíkarcú, aki jogi eszmefuttatást tart itt "önbíráskodásra buzdításról", inkább a saját életén gondolkodjon el. Tényleg nincs jobb dolgod, mint a neten fontoskodni, mintha valamit tudnál a világról azon kívül, amit a tévében láttál? LOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!