Mi történhet Tényőn?
Figyelt kérdés
Szerintetek tényleg az apa gyilkolt, vagy más? Mit gondoltok erről a Győr-Moson Sopron megyei tragédiáról?2010. márc. 18. 20:19
21/23 anonim válasza:
Kérdező most azért nem hiszed el mert szinpatikus családdal történt ez a borzasztó tragédia?
Sajnos minden családban lehet lelki gondokkal küszködő ember aki komolyan terrorizálja a családját, ez nem függ az anyagiaktól, iskolázottságtól.
22/23 anonim válasza:
Amúgy a móri gyilkosok megvannak, az egyik már fel is akasztotta a magát, a másik valószinüleg csücsül élete végéig, ha meg nem unja ő is. Tájékozódni kéne előbb utána irogatni. Megint egy önjelölt kriminológus!
Értsátek már meg, hogy úgysem foják az orrotokra kötni, bármit is csináltok.
23/23 anonim válasza:
11 éves vagyok .Ismertem őket.A tragédia óta ez jár a fejemben,egy nap nem volt olyan,hogy ne gondoltam volna rájuk.Szerintem az apa volt,bár róla ez nem jutott volna eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!