Mi történhet Tényőn?
Egyszerűen szinte hányingerem van annyira elszorul a gyomrom ha az eset eszembe jut. Nyugodjanak békében az áldozatok a rokonoknak pedig kitartást.
Eddig ugy tűnik az Apa gyilkolt.
De az a két gyönyörű kislány istenem.
Én teljesen megdöbbenve állok ezelőtt. Akárki is tette, semmi emberi érzés nem szorult belé, az biztos!
Én láttam az iwiw-es képeket, gondolom rajtam kívül még jó páran. Két, csodálatosan szép kislány esett áldozatul, akik még védekezni sem tudtak.
Az egyik bulvárlapban olvastam, hogy az egyik kislányt úgy találták meg, hogy kezében szorongatott egy játékot - valószínűleg játszott, miközben a támadás érte.
A szívem összeszorul amikor a képeket nézem, ezeket a sorokat olvasom. Én nem kívánnék halált annak aki tette, az nem méltó büntetés.
Kapott volna inkább tényleges életfogytiglant, de olyat, ahonnan soha-soha nem juthatott volna ki.
szerintem nem az apa volt
vki kicsinálta őket
érdekek......
nyomozóhatóság ha tudja is, nem fogja megmondani hogyan történt.....
"szerintem nem az apa volt
vki kicsinálta őket"
Persze a rendőrség ott volt nyomoz te nem voltál te tudod.
a rendőrség sok esetben nem a valóságot közli a néppel
nagyon gyakori a sunnyogás...
vannak néha felsőbb érdekek...
egy feltételelzés csak az, hogy az apa volt
könnyebb rákenni, mint nyomozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!