A rendőrségnek is az a legkönnyebb, ha a gyanúsított aki meghalt. Ő már nem tud védekezni sem vagy kínos részleteket feltárni.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kizárt hogy az apa tette, csak hogy utána kéne nézni jobban a dolgoknak.
2010. márc. 19. 07:40
12/23 anonim válasza:
HA kimegy a rendőrség a helyszínre,kb az 5. percben megmondja hogy hányan voltak ott és az elkövetők hányan voltak.NEm véletlen hogy az erdőben nem is vizsgálódtak.Akkora vérfürdő,nyomlelőhely.Mielőtt a nyomozók kiérnének a helyszínelők vágják nagyjából,hogy elmenekült e az elkövető,vagy holtan fekszik.
2010. márc. 19. 23:05
13/23 anonim válasza:
Ó, kedves kérdező, és te honnan a bánatos f*szból tudod, hogy mennyire néztek utána a dolgoknak a rendőrök? Az, hogy nem kötnek mindent az orrodra, amit a helyszíni szemle során megállapították (mert mondjuk, nem biztos, hogy bármi köze is lenne hozzá bárkinek, a hozzátartozókon kívül), még nem jelenti azt, hogy nem végezték el rendesen a munkájukat. Jó, hogy ma Mo.-on mindenki k*rva nagy szakértőnek gondolja magát...
2010. márc. 20. 14:13
14/23 anonim válasza:
Na én pont azt akartam mondani, mint az utolsó.
Kedves kérdező inkább gyújts egy gyertyát az elhunytakért és emlékezz csenben.
Mi a búbánatért kell még ilyenkor is a rendőrök munkájában áskálódnai. Te gondolom k..vára tudod, hogy mit kell ilyenkor csinálni, ugye?
És a rendőrségi szóvivő éppen az átlag állampolgár orrára fogja kötni, hogy mit csinálnak.
Nekem az a véleményem, hogy az ég adta világon semmit nem is kellett volna mondani, legalábbis ha az én családomban történne ilyen én megtiltanám, hogy bármit is nyilatkozzanak az ügyről és a családomról, ugyanis a hozzátartozóknak ehhez joga van.
2010. márc. 20. 19:58
15/23 anonim válasza:
Szerintem fognak még ebben az ügyben érdekességek kiderülni! Először én is azt hittem, hogy megrendezett dolog,(Felvágja az ereit,leszúrja magát,aztán sthill?!?!?!)de végülis nagyon azon a véleményen vannak a szakértők, hogy ilyen igenis előfordulhat!
(Köszönjük meg szépen a pszichiátriák,neurológiák bezárását!)
2010. márc. 21. 22:27
16/23 anonim válasza:
borzasztó ami történt.mindig ez jár az eszemben,hogy valaki hogy lehet képes ilyenre.!!:(és szerintem a nomozók,rendőrök,...megtettek mindent..és nem véletlen mondják azt amit mondanak.!de nekünk ezzel nem is kell foglalkozni.nyugodjanak békében,és kitartás a hozzátartozóknak! //iwiwen hol lehet nézni képeket,kérlek segítsetek!/
2010. márc. 22. 15:41
17/23 anonim válasza:
Én is meg szeretném nézni az Iwiw-es képeket! Mi volt a nevük?
2010. márc. 24. 02:58
18/23 anonim válasza:
Koncz Virág,győr! csak neki van iwiwe de van kép mindnekiről!!
Még mindig nem akarom elhinni, hogy egy normálisnak tűnő ember ilyenre képes lehet.
2010. márc. 31. 19:14
20/23 anonim válasza:
Egyszerűbb lezárni az ügyet, mint tovább nyomozni.A móri gyilkosok sincsenek meg, másodszor nem akartak befürdeni a sünikék.Ennyire futja nekik, meg trafipaxxolni és szivni a magyar emberről a vért.Isten nyugosztalja az áldozatok szent lelkeit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!