Elkaptak fűvel, mire számítsak?
Tegnap éjjel összetalálkoztam két rendőrrel mikor éppen végeztem egy jointtal, mire ők bemutatkoztak, és igazoltattak olyan indokkal hogy "sok a betörés a környéken, és járőröznek".
Nem volt nálam személyi, bediktáltam az adataimat (amit beolvastak az adó-vevőbe), és azt mondták hogy viszlát, mehetek.
Nem vittek be, nem nézték meg a zsebeim tartalmát, még csak szóba se hozták hogy valójában mi az oka az igazoltatásnak. Mi fog most történni? Csak fenyítés volt, vagy majd kapok egy levelet? Esetleg megjelennek a rendőrök egyszer csak?
A legrosszabb az egészben hogy tényleg csak egy havertól kaptam egy cigit, nem szoktam szívni, és ezek után soha többet nem is tervezek...
Fiatal vagy, veled irgalmasok még, megértők, mert értékes vagy a fiatal korod miatt. Velem kegyetlenül elbántak, teljesen kikészítettek.
Betelefonáltam, hogy lopják a benzint a rendőrautóból. Ezt a cselekményt 6 éves eljárás követte, 8 tárgyalás, előtte ügyészség, közben 3 elmeorvosi vizsgálat és körözést is adták rám és a házamhoz jártak csengetni. Mindezt annak ellenére tették, hogy minden eljárási cselekményt végigcsináltam, hogy szód-fogadtam neki. A vége az lett, hogy 539-ezres költséget srófoltak fel, amiből elengedtek 500-at és kaptam 2 év próbát. Nekem az egész 300 költségbe volt.
A nem kívánatos elemeket kikészítik, pénzüket ellopják és kiüldözik a saját hazájukból.
ja ja azt viszik be aki szemüveges
ezek ilyenek
"A rendor szerinted honnan tudna hogy sima cigi volt vagy joint talan elvette toled szemugyre venni vagy mi? XD "
szomorú hogy ezt sem tudják és kikérik maguknak ha, hüjének nevezik őket :P
Azért igazoltattak, hogy körözött személy voltál-e illetve, hogy volt-e priuszod, mert azokat gyanúsítják a betörésnél. Nem lesz semmi bajod. Legközelebb otthon szipuzzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!