Elkaptak fűvel, mire számítsak?
Tegnap éjjel összetalálkoztam két rendőrrel mikor éppen végeztem egy jointtal, mire ők bemutatkoztak, és igazoltattak olyan indokkal hogy "sok a betörés a környéken, és járőröznek".
Nem volt nálam személyi, bediktáltam az adataimat (amit beolvastak az adó-vevőbe), és azt mondták hogy viszlát, mehetek.
Nem vittek be, nem nézték meg a zsebeim tartalmát, még csak szóba se hozták hogy valójában mi az oka az igazoltatásnak. Mi fog most történni? Csak fenyítés volt, vagy majd kapok egy levelet? Esetleg megjelennek a rendőrök egyszer csak?
A legrosszabb az egészben hogy tényleg csak egy havertól kaptam egy cigit, nem szoktam szívni, és ezek után soha többet nem is tervezek...
Azt latom, hogy az agyadat mar sikerult elszivni :)
A rendor szerinted honnan tudna hogy sima cigi volt vagy joint talan elvette toled szemugyre venni vagy mi? XD
Azert allitott meg amit mondtak, miert hazudnanak? A munkajukat vegzik -.-
Ha ilyen szaros vagy ne is fuvezz:)
Igen, azzal az évi 1 jointtal tényleg biztosan elszívtam az agyam. Inkább alapból ilyen hülye vagyok :)
Szerintem a szaga elég egyértelművé teszi hogy nem sima cigiről van szó...
Mindenesetre nagyon remélem hogy igazatok van és megúszom ennyivel hogy jól rámijesztettek.
Ha nem kérték el a amit csavartál akkor nincs gond.
Plusz nem vittek be vérvizsgálatra, igaz ezt még megtehetik mert 6 hónapig kimutatható.ű
De ha a füvezés miatt igazoltattak volna és nincs nálad kártya akkor előállítanak.
Igen, mondta is hogy bevihetne amiért nincs nálam személyi.
Nem kért el semmit, de kicsit túl nagy véletlennek érzem hogy pont megállítottak, soha ezelőtt nem volt ilyen, ezért gyanakszom arra hogy rám akartak ijeszteni, olvastam hasonló esetről.
Legközelebb akkor szívok, ha legális lesz (tehát nagy valószínűséggel soha :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!