Sok a narkós a koleszben, hívjak rendőrt?
# 23/34 Időpont ma 00:47
Ennek alapján nem is baj, ha lecsukják a fél sulit, a kérdezőnek meg beverik az orrát :-D Ebbe is pártpolitikát keverni, öcsém, gratulálok.
Hívd ki a rendőröket rájuk, ne hallgass az ide okoskodókra.
Teljesen igazad van!
Hívj.
Utálom a drogosokat. Elcseszett egy népség.
Az állam ezeknek adott kolesz férőhelyet, de van akinek nem adott. No de aki narkózik, annak nem járhatna. Drogteszt kéne, és aki pozitív, repül.
Az én adómból ne támogassanak már olyan dipis-jelölteket, aki drogoz fogyaszt. RENDŐR menj oda és intézkedjék.
Nem én kevertem bele a pártpolitikát,a Kérdező kezdett bolsilibsizni,meg húzzon mindenki az USA-ba, meg cigányozni, hogy mit kéne kapniuk a drogosoknak.
A Kérdező az a tipikus "Ki,ha én nem?"
Az ilyen embereket szokták az életben halálra szívatni.
A fél kolesz drogozik,de majd,hát ki más, ő rendet rak.
Hagyjuk is,én is úgy csinálok,mintha érdekelne ez a jóember.
Csináljon, amit akar,ha majd beverik az arcát, ne csodálkozzon,mert ez ott nem egy elszigetelt esetnek tűnik,nem lesz népszerű a feljelentés után.
Az élet nem fekete vagy fehér...
# 37/38 Időpont ma 16:16
Olvasd el az időpontot is, hogy mire reagáltam... ott egy kérdezős komment volt nem a tiéd.
Ja,tényleg.
Elnéztem, sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!