Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Sok a narkós a koleszben,...

Sok a narkós a koleszben, hívjak rendőrt?

Figyelt kérdés
A Duaújvárosi Főiskolára járok(DUF), egy csomóan narkóznak a koleszben, árulják is a cuccost, a dohányzóban mindig van egy-két ember aki füves cigit szív, volt, hogy azt hallgattam, hogy valaki hogyan szívta fel a speedet. A szomszédban is lakik egy csávó nagy narkós, folyton járnak hozzá a kis drogosok, aztán mennek a dohányzóba betépni. Mit lehetne ezzele kezdeni?

2015. okt. 25. 00:14
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

# 23/34 Időpont ma 00:47

Ennek alapján nem is baj, ha lecsukják a fél sulit, a kérdezőnek meg beverik az orrát :-D Ebbe is pártpolitikát keverni, öcsém, gratulálok.

2015. okt. 25. 08:47
 32/46 anonim ***** válasza:
50%

Hívd ki a rendőröket rájuk, ne hallgass az ide okoskodókra.

Teljesen igazad van!

2015. okt. 25. 09:49
 33/46 anonim ***** válasza:

Hívj.

Utálom a drogosokat. Elcseszett egy népség.

2015. okt. 25. 11:54
 34/46 A kérdező kommentje:
Még én vagyok a sunyi meg a spicli én teljes mellszéleséggel felmerem őket nyomni, a törvény mellettem van, pár ilyen kis piti drogos nem árthat nekem, ha pedig probálkoznának van pár kemény kötésű rocker spanom, akik szívesen elkenik a szájukat.
2015. okt. 25. 13:20
 35/46 anonim ***** válasza:
76%

Az állam ezeknek adott kolesz férőhelyet, de van akinek nem adott. No de aki narkózik, annak nem járhatna. Drogteszt kéne, és aki pozitív, repül.

Az én adómból ne támogassanak már olyan dipis-jelölteket, aki drogoz fogyaszt. RENDŐR menj oda és intézkedjék.

2015. okt. 25. 14:31
 36/46 anonim ***** válasza:
39%

Nem én kevertem bele a pártpolitikát,a Kérdező kezdett bolsilibsizni,meg húzzon mindenki az USA-ba, meg cigányozni, hogy mit kéne kapniuk a drogosoknak.

A Kérdező az a tipikus "Ki,ha én nem?"

Az ilyen embereket szokták az életben halálra szívatni.

A fél kolesz drogozik,de majd,hát ki más, ő rendet rak.

Hagyjuk is,én is úgy csinálok,mintha érdekelne ez a jóember.

Csináljon, amit akar,ha majd beverik az arcát, ne csodálkozzon,mert ez ott nem egy elszigetelt esetnek tűnik,nem lesz népszerű a feljelentés után.

Az élet nem fekete vagy fehér...

2015. okt. 25. 16:16
 37/46 anonim ***** válasza:
46%
Amikor betépnek annyira, hogy csak ülnek és néznek ki a fejükből akkor menj oda és mondd el nekik hogy téged zavar amit csinálnak.
2015. okt. 25. 16:32
 38/46 anonim ***** válasza:

# 37/38 Időpont ma 16:16

Olvasd el az időpontot is, hogy mire reagáltam... ott egy kérdezős komment volt nem a tiéd.

2015. okt. 25. 16:34
 39/46 anonim ***** válasza:

Ja,tényleg.

Elnéztem, sorry.

2015. okt. 25. 16:50
 40/46 A kérdező kommentje:
Ráadásul kb. mindenkit megrontanak ezzel, mert ugye nem akarnak kilógni a sorból, például van egy csaj, aki tök rendes aranyos aztán őt is belevitték ebbe a drogozásba, szegény nem is bírta teljesen kikészült, szerencsére elvittem ezektől az állatoktól, mert még végig ment volna rajta az egész csorda.
2015. okt. 25. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!