Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Sok a narkós a koleszben,...

Sok a narkós a koleszben, hívjak rendőrt?

Figyelt kérdés
A Duaújvárosi Főiskolára járok(DUF), egy csomóan narkóznak a koleszben, árulják is a cuccost, a dohányzóban mindig van egy-két ember aki füves cigit szív, volt, hogy azt hallgattam, hogy valaki hogyan szívta fel a speedet. A szomszédban is lakik egy csávó nagy narkós, folyton járnak hozzá a kis drogosok, aztán mennek a dohányzóba betépni. Mit lehetne ezzele kezdeni?

2015. okt. 25. 00:14
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
19%

Mi közöd van hozzá?

Miért zavar?

Nem a te dolgod.

Nyomd fel őket,legyél spicli,aztán ne csodálkozz, ha egyik este 2 kapucnis jól beveri az arcod.

Kell ez neked?

2015. okt. 25. 00:18
 2/46 anonim ***** válasza:
78%
Én a helyedben jelenteném a kolesz igazgatójánál. Ha ezt nem teszed meg elővehetnek, gondolom nem akarsz ilyenbe belekeveredni. Ha megkéred, gondolom az illetékesek is anonim módon fogják kezelni, nem fognak beköpni. Viszont ha szó nélkül hagyod őket, azzal tényleg bajba keveredhetsz. Nem vagyok jogász, ez csak az én véleményem. Én ezt tenném.
2015. okt. 25. 00:19
 3/46 A kérdező kommentje:
Nehogy már én legyek itt a rossz, mikor itt bűnöznek ezek a megátalkodottak. Rohadtul nem akarom szagolni a büdös narkójukat, meghallgatni az idétlen önkivületben történő röhögésüket.
2015. okt. 25. 00:20
 4/46 A kérdező kommentje:
Szerintem egy jó kis rendőr razzia rendbeszedné ezeket a narkománokat, nem lennének már olyannagy vagányok mikor mennek a cigányok meg a csövesek közé a fogdába.
2015. okt. 25. 00:22
 5/46 anonim ***** válasza:
81%

Én is jelenteném.

Egy kolesz nem drogtanya.

Ha a gyerekem lennél, és ezt megtudnám, lenne ott ne mulass!

2015. okt. 25. 00:23
 6/46 anonim ***** válasza:
20%
Ne foglalkozz vele mert nem a te doldog.
2015. okt. 25. 00:27
 7/46 anonim ***** válasza:
50%

Mielőtt félreértenél, nem védeni akarom őket.

Csak,ha egy gyereket,vagy nőt bántalmazó fazont akarnál beköpni, azt mondanám azonnal tedd meg.

Ezek az arcok csak maguknak ártanak.

Gondolj arra,némelyik egy kis füvezéssel elvégzi a főiskolát,akár tovább tanul,diploma.

Lesz egy jó élete.

Te beköpöd,kirúgják, rendőrség, az élete tönkre megy,aztán meg se áll a könnyű drogoknál.

Remek.

Értem én,hogy az igazságérzeted nagyobb az átlagosnál,de ez tipikusan az a helyzet,amikor jobb csendben maradni.

Lehet anonim fognak kezelni,lehet kiderül valahogy.

Utána nem lesz egyszerű életed ott.

Megéri?

Döntsd el.

Amíg neked konkrétan nem ártanak vele,szerintem addig hagyd a fenébe az egészet.

Vagy menj rendőrnek,ott majd tehetsz ellenük.

2015. okt. 25. 00:28
 8/46 A kérdező kommentje:
És ha engem is elővesznek? Én nem megyek böribe azt tuti, hétfőn rájuk hívom a yardokat azt tuti.
2015. okt. 25. 00:29
 9/46 A kérdező kommentje:
Baromira nem így van ám, állandóan üvöltöznek megcsapkoldónak, volt, hogy nekem akartak jönni, mi van ha az egyik benarkózott fejjel belém vágja a kést, mert azt hiszi születésnapi torta vagyok. Aztán meg ha kimegyek bagózni folyton szagolhatom a mérgező kábító füstjüket, egy csomószor rám is akarták tukmálni, biztos ezek a rohadt köcsögök azt hitték belemegyek és akkor a kiszolgáltatott helyzetemben megerőszakolhatnak.
2015. okt. 25. 00:34
 10/46 anonim ***** válasza:
22%
gyáva spicli
2015. okt. 25. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!