Sok a narkós a koleszben, hívjak rendőrt?
Ha befüvezve valaki beléd vágja a kést, az nem a fű miatt lesz,az alapból is elmeroggyant.
Látom főiskolára jársz,de kevés eszed van,már megbocsáss.
Szerencséd van,hogy bejutottál,mert egyenes út vezetne a smasszerség felé...bár még lehetsz.
Igazából még méltányolnám is az átlagnál nagyobb igazságérzeted,de a cigányos, börtönös beszólásod, hát...maradjunk annyiban, nem éppen emberbarát és nem vall egészséges gondolkodásra.
Így csak azt tudom mondani,amit már előttem is valaki,ne legyél gyáva,spicli!
Na,kibújt a szög a zsákból.
Nem akartam leírni az előző kommentemben, a gondolataid kissé fasizmusra hajaznak.
Szerintem normális érveket hoztam fel.
Azonnal hívd a DEA-t,még a végén nem tudsz majd elaludni :D
Egyetlen esetben tudnám elfogadni valamennyire ezt a gondolkodást,ha a családodban tönkretett volna egy életet a fű vagy a speed, egy általad szeretett emberét,mert azért valljuk be,van ilyen is.
Ha ez a helyzet, akkor visszaszívtam mindent,de akkor sem egészséges a gondolkodásod.
Mindenképpen szarul jársz.
Ha felnyomod őket akkor is. (Mivel dunaújvárosi vagyok, ismerem az itteni embereket), illetve ha nem nyomod fel őket, majd 1x rájönnek maguktól a koleszigazgató, rendőrök, stb. és tudják, hogy te tudtál róla, és nem szóltál, azzal is megszívod.
Mond a szülőknek, hátha segítenek albérletbe költözni.
Végén még a kérdező lesz a hibás, mert szeretne normálisan élni a kollégiumban...
Jó kis hely ez a gyk is...
Nem,ha az értő olvasás erősséged lenne,akkor feltűnt volna,a Kérdezővel nem az a baj,hogy nem tetszik neki a helyzet,és tenni akar valamit.
Én speciel felhívtam csak a figyelmét, milyen veszélyekkel jár,ha beleüti az orrát.
Viszont amiket utána kommentelt,abból egy elég szűklátókörő,nem túl egészséges gondolkodású ember képe rajzolódott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!