Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Sok a narkós a koleszben,...

Sok a narkós a koleszben, hívjak rendőrt?

Figyelt kérdés
A Duaújvárosi Főiskolára járok(DUF), egy csomóan narkóznak a koleszben, árulják is a cuccost, a dohányzóban mindig van egy-két ember aki füves cigit szív, volt, hogy azt hallgattam, hogy valaki hogyan szívta fel a speedet. A szomszédban is lakik egy csávó nagy narkós, folyton járnak hozzá a kis drogosok, aztán mennek a dohányzóba betépni. Mit lehetne ezzele kezdeni?

2015. okt. 25. 00:14
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
39%

Ha befüvezve valaki beléd vágja a kést, az nem a fű miatt lesz,az alapból is elmeroggyant.

Látom főiskolára jársz,de kevés eszed van,már megbocsáss.

Szerencséd van,hogy bejutottál,mert egyenes út vezetne a smasszerség felé...bár még lehetsz.

Igazából még méltányolnám is az átlagnál nagyobb igazságérzeted,de a cigányos, börtönös beszólásod, hát...maradjunk annyiban, nem éppen emberbarát és nem vall egészséges gondolkodásra.

Így csak azt tudom mondani,amit már előttem is valaki,ne legyél gyáva,spicli!

2015. okt. 25. 00:47
 22/46 anonim ***** válasza:
7%
kést persze... nem otthon vagy
2015. okt. 25. 00:49
 23/46 anonim ***** válasza:
9%

Na,kibújt a szög a zsákból.

Nem akartam leírni az előző kommentemben, a gondolataid kissé fasizmusra hajaznak.

Szerintem normális érveket hoztam fel.

Azonnal hívd a DEA-t,még a végén nem tudsz majd elaludni :D

Egyetlen esetben tudnám elfogadni valamennyire ezt a gondolkodást,ha a családodban tönkretett volna egy életet a fű vagy a speed, egy általad szeretett emberét,mert azért valljuk be,van ilyen is.

Ha ez a helyzet, akkor visszaszívtam mindent,de akkor sem egészséges a gondolkodásod.

2015. okt. 25. 00:53
 24/46 anonim ***** válasza:
77%
Kedves kérdező, aki moslék közé keveredik, azt megeszik a disznók. ?mindenki tudja a DUF-ról, hogy egy értéktelen büfé-ruhatár főiskola. Érdekes módon az én kolimban egyszer próbálkozott drogdíler, a portás beverte az orrát és nyugodtan megtehette, mert jól tudta, hogy a fél koli azt vallotta volna, hogy a gyerek önként verte bele a falba a fejét mámorában.Jó helyre kell járni tanulni és nincs ilyen.
2015. okt. 25. 00:55
 25/46 anonim válasza:
82%

Mindenképpen szarul jársz.

Ha felnyomod őket akkor is. (Mivel dunaújvárosi vagyok, ismerem az itteni embereket), illetve ha nem nyomod fel őket, majd 1x rájönnek maguktól a koleszigazgató, rendőrök, stb. és tudják, hogy te tudtál róla, és nem szóltál, azzal is megszívod.

2015. okt. 25. 01:28
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak van igaza, a feljelentés könnyen visszafelé is elsülhet. a főiskolaváltás jobb ötletnek hangzik, a fél iskolát csak nem csukhatják le..
2015. okt. 25. 01:36
 27/46 anonim ***** válasza:
65%

Mond a szülőknek, hátha segítenek albérletbe költözni.

Végén még a kérdező lesz a hibás, mert szeretne normálisan élni a kollégiumban...

Jó kis hely ez a gyk is...

2015. okt. 25. 03:28
 28/46 anonim ***** válasza:
13%

Nem,ha az értő olvasás erősséged lenne,akkor feltűnt volna,a Kérdezővel nem az a baj,hogy nem tetszik neki a helyzet,és tenni akar valamit.

Én speciel felhívtam csak a figyelmét, milyen veszélyekkel jár,ha beleüti az orrát.

Viszont amiket utána kommentelt,abból egy elég szűklátókörő,nem túl egészséges gondolkodású ember képe rajzolódott ki.

2015. okt. 25. 04:01
 29/46 anonim ***** válasza:
11%
Ha kezelni akarod a helyzetet, akkor mindenképp az intézmény igazgatójának kellene szólnod, mert ő megteheti, hogy intézményes "személyként" intézkedik az ügyben, nem pedig közszemélyként, így a következmények sem hárulnak a nyakadba.
2015. okt. 25. 06:58
 30/46 anonim ***** válasza:
0%
Minek hívnál? Nem tilos nekik ott lenni.
2015. okt. 25. 07:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!