Mit egyek ha ennyire zajosak a szomszédok?
Társasházban lakunk és sikerült kifognunk kevésbé csendes szomszédokat. Napközben valószínűleg nincsenek otthon, akkor csend van, de este mikor "találkoznak" viháncolnak, rikoltoznak, hangoskodnak, komolyan néha olyan hangokat adnak ki mint az állatkertben (szó szerint! és még nem is említettem milyen mikor max hangerőn élik a szerelmi életüket....) Persze, előfordul valakivel, hogy hangoskodik,én azt értem de ez a pár rendszeresen ezt műveli és én már személy szerint nagyon ki vagyok akadva, mert dolgozom, egyetemre járok, tanulok és valamikor pihenni is szeretnék. Hallottam a nyugalomhoz való jogról,kérdezném, hogy kihez tudok ez ügyben fordulni hogy legalább ezt a jogomat megvédhessem? :(
A válaszokat előre is köszönöm, már széjjel vertem a kezemet a falon annyit dörömböltem nekik és már igazán elfogyott a türelmem...
Ugyan már!
Amíg nem próbálsz velük beszélni erről, minek rendőrséghez fordulni? Legalább annyi legyen benned, hogy szólsz nekik, mielőtt feljelented őket.
nem vagy te házmester!
Én úgy csinálnám, hogy átmennék egy szex után, becsöngetnék és amikor kijön a szomszéd, gratulálnék neki az orgazmusához. Részletesen taglalnám, milyen izgató hangokat hallottam, meg azt, hogy szép teljesítmény ennyiszer, vagy ilyen sokáig, stb...
Simán lehet, hogy nincsenek is tudatában, mennyire áthallatszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!