Mi történik azzal, akit egy tüntetéskor előállítanak? Személyes élményeket is várok.
"Nem tudhatod, hogy miért kérdeztem"
Hát akkor magyarázd el ennek a két "Utolsó te egy f*szfelszopó köcsög"-nek
Kérdésre válaszolva.
Leszögezném, hogy „fotósként” voltam tavaly demonstráción, nem dobálóztam stb.
Intézkedés: Öt rendőr egy szolgálati kisbuszból kiugrott és körbevettek (öten voltunk), majd a falhoz állítottak és vártunk. Szakszerűtlen volt az egész, mert nem vizsgálták át a ruházatot, csak üvöltöztek, hogy tegyem a kezem a falra. Ok. Megtettem. Álldogáltunk egy tíz percet, felolvasták a jogainkat és közölték, hogy elő fognak állítani. Bevittek az egyik pesti fogdába, az udvaron várakoztunk egy keveset, majd bementünk az épületbe. Itt ismét várakoztunk. Ki kellett pakolni minden értéktárgyat egy asztalra, a szemetemet ki akartam dobni a kukába, ekkor egy rendőr üvöltözött velem, hogy „ki engedte meg?” Ok. Kitettem a taknyos zsebkendőt, látta, hogy hülye utasítás volt és kidobatta. Elvették a cipőfűzőmet és elvezettek egy cellába. Ismét szabálytalanul, hisz nem történt ruházat átvizsgálás és még a táskámat is bevihettem magammal. 6 óra mulva kiengedtek aláíratták velem a vallomásom, amit az idő alatt írtak amíg bent voltam és haza jöttem.
Még egyszer hangsúlyozom, hogy nem „huligánkodtam”, csak fényképeztem.
Leverettek tűzoltó slaggal,majd szét kellet húznom a seggem,nincs-e benne valami,aztán kihallgattak és kivittek a városból,tűnjek el!
Rambo
Bevisznek egy fogdába, ott tüzetesen átnézik a ruhádat, cuccodat és igen férfiaknál benéznek a zacsi alá, és le kell hajolnod hogy nem rejtegetsz-e valamit a fenekedben, nőknél legugolni kell, hogy nem csúszik-e ki valami. Elveszik a tiltott tárgyakat és csücsülsz szépen egy zárkában míg ki nem hallgatnak! És igen ehhez joga van a rendőrnek a fogdán, és nemhogy joga van, de ez a kötelessége, hidjétek el egyik sem jókedvéből csinálja, ez az előírás!
Üdv
egy fogdaőr
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!