Szombat este egy kisebb 8-10 fős társaság összeveszett a helyi kocsmában, ami majdnem verekedéssé fajult, Ezt megelőzendő a csapos kihívta a rendőrséget, ami kb.4 kiló méterre a szomszéd kisvárosban székel, bő fél-háromnegyed óra múlva nagy erőkkel úgy hatan meg is jelentek, de addigra csitultak a kedélyek. Az ilyenkor szokásos eljárás meg is kezdődött, a csapos adatait felvették, az egyik hangadó igazoltatása következett volna aki természetesen, hát ki más ha ő nem megmutatta, hogy nem úgy van az, hogy csak úgy fel veszik az adatit, nem adta át a személyit, és kérdésre sem adta meg az adatait, amit a rend derék öre el is fogadott, és könnyed beszélgetésbe kezdtek majd mosolyogva, további szép estét kívánva el is mentek. Mást szerintem alapból előállítottak volna
2015. szept. 28. 17:41
1/10 anonim válasza:
Mondjuk téged a helyesírásodért...
2015. szept. 28. 17:47
2/10 A kérdező kommentje:
De jó!
2015. szept. 28. 17:50
3/10 anonim válasza:
Bevihették volna, de gondolom azért nem keménykedtek, mert látták, hogy már minden oké és ők sem akartak plusz munkát a nyakukba.
2015. szept. 28. 19:53
4/10 anonim válasza:
Még most is vannak akik tudják szidni a rendőröket,akik 12 órát b**szn@k a határon a menekültekkel,alig esznek,alig isznak.Ráadásul testükkel védik az országot a migránsoktól.Számomra bizonyítottak eleget,de menj ki te oda és tölts el velük legalább egy órát.
Ne piszkáld őket!!!
2015. szept. 28. 23:25
5/10 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es!
Mint ahogy ahogy olvashattad ez az eset nem a határon történt, még csak a közelében sem, de még a rendőrök sem voltak ott, nagyon helyes,hogy kiállsz az ott szolgálatot teljesítő RENDŐRÖK mellett, minden tiszteletem az övék.
A lényeg,hogy nem a kérdésre válaszoltál.
2015. szept. 29. 13:41
6/10 anonim válasza:
A rendőrök nagy része a határon van.A kérdésedre válaszoltak,én csak elmondtam a véleményem.
2015. szept. 29. 14:05
7/10 A kérdező kommentje:
Véleményed természetesen lehet, akár név nélkül is, de senki nem szidta a rendőröket, sem azokat akik szolgálati mulasztást követtek el,sem a határon szolgálókat őket pláne nem.
2015. szept. 29. 15:47
8/10 anonim válasza:
Simán be kellett volna vinni és előállítani. Rendőri felszólításra mindenki köteles igazolni magát, függetlenül minden előzménytől!
2015. szept. 29. 16:43
9/10 anonim válasza:
10 éves rendőri múlttal 20 ismert "zűrös" ember adatait tartom a fejemben.
Előfordult már, hogy másfél órát is késtem egy tyúklopásos bejelentésnél, mert halálos balesetnél kellett a forgalmat irányítani.
Nem szeretem a civil szemszögű történeteket, pont ezért, mert ebből nem derül ki semmi. Ezt láttad te, egy joghoz és rendőrségi törvényhez nem értő személy.
A majdnem összeverekedtek = nem történt semmi szabálysértés, bűncslekmény, és senki nem tesz magánindítványra feljelentést.
2015. szept. 30. 23:24
10/10 A kérdező kommentje:
Valóban nem volt verekedés, csak a székek röpködtek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!