Tényleg ennyire agyatlanok a "rendőrök"?
Nézzétek meg ezt a videót és szóljatok hozzá kérlek én szóhoz sem jutottam. 6:20 tól van a lényeg.
http://www.youtube.com/watch?v=JexN27xCJp0
"Csak jól alkalmazkodnak az őket körülvevő emberekhez."
Akkor ne vedd őket körül, mert hozzád hülyülnek.
"Akkor ne vedd őket körül, mert hozzád hülyülnek."
Nem én vagyok körülöttük, azért olyanok, amilyenek.
Jó...persze, be lett égetve a rendőr, de ti mit csináltatok volna a helyében?
Persze, tolvaj cigány, legjobb lenne agyonverni, de a rendőrök pont azért mentek ki, hogy ilyesmi ne történjen meg.
Az maga tényleg vicc, hogy egy egész hadsereget rájuk küldtek, de most szerencsétlen rendőr mit tehet erről?
Sajnos a videóból az derül ki, mennyire nincs a rendőröknek megbecsülése, és mennyire szűk a hatáskörük. Most ha egy magyar embert nem vághat szájon aki kötekedik vele, akkor mit vártok egy cigánynál, aki azonnal jön a rasszista kártyával a rendőr meg repül az állásából.
Picit olyan volt ez a vita, mint mikor Vágó Pista beszélt Tihanyi Tamással.
Az a baj, hogy egy ilyen esetnél nem a rendőrt kell lehülyézni, nem az ő hibája volt a dolog, hanem a rendszer és aki vezeti az szar úgy ahogy van.
Ez annak a tipikus esete, mikor azt mondják, hogy vonuljatok ki 5 busszal 30-an, és akadályozzátok meg, hogy oda menjen az utcába bárki közülük.
Annak a szerencsétlennek fogalma nem volt, hogy milyen jogi alapra helyezze a beszédet, ez volt a parancs, ha nem hajtja végre, akkor fegyelmi. Inkább hülyét csinált magából, minthogy a családja anyagi bevételét kockáztassa.
Ők amúgy készenléti rendőrök voltak, ott nem ritka a jogszabályok nemismerete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!