Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem engedik a rendőrök...

Miért nem engedik a rendőrök a migránsoknak, hogy tovább menjenek a keleti pályaudvarnál?

Figyelt kérdés
Miért állnak sorfalat? Így nem engedik fel őket a vonatra, nem engedik, hogy tovább menjenek más országokba... De ez mire jó? Így itt maradnak, itt ragadnak, annak meg senki nem örül.

2015. szept. 2. 15:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Idaig sem rendelkeztek iratokkal es valahogy meg is itt vannak. Persze mindenki tudja, hogy nem engedhetjuk oket kulonben visszakuldik az egesz bagazst, de akkor mi miert nem kuldjuk vissza oket? Nem itt bujtak elo a foldbol mint a gomba, csak gombamod szaporodnak.
2015. szept. 2. 17:20
 12/17 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm :) Tehát az EU-s jogszabály miatt nem engedhetjük őket tovább ( Dublin II ) és azért, mert nem tudják igazolni magukat. Nincs útlevelük, szükséges irataik.

Hát ez egy elég rossz helyzet. Sajnálom őket, tovább kellene engedni őket, ha már Németország ilyen készségesen kijelentette, hogy szeretettel várja őket... de azért arra többször is felhívta Magyarország figyelmét, hogy a Dublin II-t tartsuk be. Ez kicsit olyan ellentmondásos nem? Ha várja őket, akkor pont, hogy elleneznie kellene a Dublin II-s jogszabályt nem? Szerintem örül ő ennek a szabálynak titkon...

2015. szept. 2. 17:22
 13/17 anonim ***** válasza:
En is siman kikiabalok a hazbol a bunozoknek, hogy gyertek be nyugodtan (amikor tudom, hogy a Rottweilereim elvannak engedve a kertben) :))) Azert igy nem nehez!
2015. szept. 2. 17:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Uniós jogszabály miatt nem mehetnek tovább...ez érthető is, tartsuk be! Csak azt nem értem, miért a Keleti előtt tömörülnek, mint a hajléktalanok. Már rég valami ideiglenes befogadóállomáson kellene lenniük...kicsit szervezetlennek tűnik nekem az egész.
2015. szept. 2. 17:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Azért a keleti előtt gyűlnek össze, mert onnan megy a legtöbb vonat nyugatra amire felférnek. Az ideiglenes szállóval egyetértek
2015. szept. 2. 18:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért a keletiben gyűlnek össze, mert a menedékügyi eljárás szerint nekik szépen fel kéne szállniuk egy vonatra Debrecen felé, ugyanis ott van a tábor, ahol az eljárást ki kellene várniuk. A rendőröknek is az lenne a dolga, hogy oda irányítsák őket. De ugye nekik meg eszükbe sincs felszállni a Debreceni vonatokra és ott várnak, hogy hátha helyette a Németország felé tartóra tudnak suttyomban felszállni.
2015. szept. 2. 19:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló nagyon igazat írt.

Az ideiglenes befogadóállomásról a rendes befogadóállomásra kellene menniük, hogy elbírálják a menedékkérelmet, de többsége egyből megpróbálkozik elérni az úti célját, és ezért szállítják le őket, egyébként az Osztrákok is visszaállították a határellenőrzést.

2015. szept. 3. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!