Mik a tapasztalataitok a migránsokkal a Keleti pályaudvarnál?
Figyelt kérdés
Én itt dolgozom a környéken, konkrétan a Keletinél szállok le a metróról, és átmegyek pár napja a "tranzit zónán". Azt látom, hogy rengeteg ember fekszik ott, gyerekek, nők, férfiak. A gyerekek játszanak, a férfiak és nők fekszenek, ülnek, beszélgetnek, esznek. Nem egy szép látvány, sőt, eléggé szokatlan ez európaiként. Nem lennék a helyükben szerencsétleneknek. Engem pl. mióta itt vannak nem bántottak, ért már benneteket bármilyen atrocitás ami hozzájuk köthető? Általában reggel 8 és 18 óra környékén járok ott.2015. aug. 17. 11:25
1/14 anonim válasza:
Én elég sokat járok arra, de a helyzethez képest eléggé jól megvannak.
Szemetelésen kívül nagyon nem lehet rájuk húzni semmit, még azt se, hogy italoznának aztán csinálnák a fesztivált.
Ezt ugyan ilyen létszámú roma csapatról már nem lehetne elmondani.
2/14 anonim válasza:
naponta elhaladok mellettük, nem látok semmi érdekeset. Nem hangoskodnak, csak sétálgatnak, fekszenek.
3/14 anonim válasza:
én nem pesti vagyok de errefelé a városban egyes kerületek tele vannak hátizsákos négerekkel.hát szokatlan és ijesztő.úgy érzem magam mintha közép afrikában élnénk.hát a színvonal már elég közeli az ottani életszínvonalhoz de fehér emberekhez voltam eddig szokva.nem rasszizmus,gondolom mennek is tovább de ki tudja hogy melyikük békés és melyikük akar esetleg felrobbantani két tucat embert...
4/14 anonim válasza:
Keletiben én sem járok de de Győrben a következőt láttam. Zürich felé menő vonatról kb 100 illegális gazdasági menekültet szedtek le. Osztrák-magyar közös akció volt. Az egyik gazdasági menekült elkezdett a rendőrökkel lökdösődni. A magyar rendér keze alaposan meg volt kötve. Helsinki Bizottság ... stb. Az osztráké nem. Akkora brutális parasztlengőt lenyomott a gazdasági menekültnek, hogy a haverjai fogták meg nehogy a sínekre essen.
5/14 anonim válasza:
Undorító bűzt árasztanak és fenyegetően, sötéten néznek az elhaladó magyarokra, elsősorban lányokra és nőkre.
Ki tudja milyen gondolatok forognak a fejükben velük kapcsolatban.
A segítséget elfogadják, de gyűlölettel tekintenek ránk.
6/14 A kérdező kommentje:
Utolsó :DDDDD
2015. aug. 19. 10:50
7/14 smekker válasza:
Nyugati durvább, pár napja sétáltam arra és a padon ücsörgő csürhe úgy nézett rám mint akit mindjárt lekaszabolnak, igen ez kell nekünk!!! Ébresztő Magyarország!!!
8/14 A kérdező kommentje:
Pont mint reggelente a metrón a sok álmos dolgozni induló magyar? :D Na az se semmi... ÉBRESZTŐ!!!! :D
2015. aug. 30. 20:15
9/14 anonim válasza:
Lázadások törtek ki néhány napja - a helyzet a jelek szerint durvulni látszik...
10/14 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, hogy szavazati jogot még nem kaptak, az erdélyi bevándorlókkal ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!